Samsung Galaxy Tab A7 Lite, portabilitate și design compact

618
Samsung Galaxy Tab A7 Lite portabilitate si design compact
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Galaxy Tab S7 FE a fost punctul culminant la ultima lansare de tablete Samsung, dar nu a fost singură. La pachet cu tableta Fan Edition compania a lansat și pe Samsung Galaxy Tab A7 Lite, un văr mai ieftin și îndepărtat al dispozitivului FE. Aceasta este mai ieftină, mai compactă și orientată spre consun media, nu spre productivitate ca Tab S7 FE.

Galaxy Tab A7 Lite este o tabletă mult mai accesibilă decât Galaxy Tab S7 FE 5G. Această reducere a prețului înseamnă, de asemenea, că există compromisuri în ceea ce privește caracteristicile și specificațiile. Samsung Galaxy Tab A7 Lite este urmașa tabletei Samsung Galaxy A7 lansată anul trecut, foarte bine primită de utilizatori.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite pentru consum media și jocuri

Tableta Galaxy Tab A7 Lite este echipată cu un afișaj TFT de 8,7 inch (22,1 cm). Ecranul are o rezoluție de 1.340 x 800 pixeli, o densitate a pxelilor ~179 ppi și un raport de aspect de 5: 3. Tableta are la bord procesorul MediaTek Helio P22T însoțit de 3 / 4GB de RAM și 32 / 64 GB stocare. Și da, tableta are un slot pentru card Micro-SD pentru extinderea memoriei până la 1TB.

Ca design, Samsung Galaxy Tab A7 Lite are față din sticlă, spatele din aluminiu, cadru lateral tot din aluminiu și capetele din plastic Panoul din spate metalic găzduiește o cameră de 8MP cu focalizare automată. Un senzor selfie de 2MP este încorporat în rama superioară a tabletei. Samsung speră să vândă Galaxy Tab A7 Lite ca o soluție compactă, din mers, pentru jocuri ușoare și consum media.

USB-C este conector cu 24 de pini, prin care se pot transmite atât informații, cât și alimentare cu energie electrică. USB-C este un conector reversibil, indiferent de orientarea pe care este introdus cablul, acesta se va conecta.

Galaxy Tab A7 Lite a fost lansată în două variante, LTE și numai Wi-Fi. Ambele variante dispun de o mufă audio de 3,5 mm, conectivitate Bluetooth 5 și un port USB-C 2.0. La bord este o baterie de 5.100mAh cu suport de încărcare rapidă de 15W. Tableta va fi livrată cu un încărcător standard, încărcătorul de 15W va trebui cumpărat separat. Fratele mai mare Samsung Galaxy Tab A7 are o baterie de 7.040mAh cu încărcare rapidă de 15W.

Acces gratuit și nelimitat la Samsung TV Plus cu Tab A7 Lite

Noua tabletă Lite are două difuzoare stereo cu suport Dolby Atmos. În ceea ce privește designul compact tableta măsoară 212,5 x 124,7 x 8,0 mm și are rame laterale subțiri. Modelul Wi-Fi cântărește 366 de grame, iar varianta LTE este puțin mai grea, la 371 de grame.

Tableta vine cu sistemul de operare Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1. Cei care cumpără tableta Samsung Galaxy Tab A7 Lite vor avea acces gratuit și nelimitat la Samsung TV Plus, precum și o perioadă de încercare gratuită a YouTube Premium. Tab A7 Lite funcționează perfectă cu alte dispozitive Samsung Galaxy, cum ar fi căștile Galaxy Buds Pro și telefoanele Galaxy. Utilizatorii vor putea schimba cu ușurință Galaxy Buds de la un dispozitiv la altul; primiți apeluri, trimiteți și primiți mesaje pe Galaxy Tab chiar dacă telefonul lor nu este în apropiere.

Samsung va lansa la vânzare pe Galaxy Tab A7 Lite în iunie în două opțiuni de culoare, argintiu și gri. Prețul oficial este de 170 de euro modelul Wi-Fi și 200 de euro modelul LTE.

Specificații Samsung Galaxy Tab A7 Lite

AfișajTFT de 8,7 inch, rezoluție 1340 × 800 (WXGA+)
ProcesorMediaTek Helio P22T, octa-core 4 × 2,3 GHz + 4 × 1,8 GHz
Sistem de operareAndroid 11, One UI 3.1
Memorie3GB de RAM cu 32GB stocare sau 4GB de RAM cu 64GB stocare
CamereSpate: 8MP │ Față: 2MP
Dimensiuni / greutate212,5 x 124,7 x 8,0 mm │ Wi-Fi: 366 grame / LTE: 371 grame
ConectivitateLTE │ Wi-Fi 5 (802.11 a / b / g / n / ac) │Wi-Fi Direct │ Bluetooth 5.0 │GPS │ GLONASS │ Beidou │ Galileo
SenzoriAccelerometru, busolă, senzor de lumină
Baterie5.100 mAh │ Încărcare rapidă 15W
Audio2 difuzoare stereo │ Dolby Atmos
CuloriGri, Argintiu
Preț~170 euro
AccesoriiCopertă carte, copertă transparentă (disponibile pentru cumpărare separate)
SAR0,64W / kg (cap)  / 0,99W / kg (corp)