Tableta Galaxy Tab A7 Lite Kids Edition lansată de Samsung și AT&T

247
Galaxy Tab A7 Lite Kids Edition
Sursa foto: androidcentral.com

Samsung lansează de multe ori în mod neașteptat diferite gadgeturi, altele decât cel emblematice la date pe care le știm din timp. Acum, într-o colaborare Samsung și AT&T, a fost lansată tableta pentru copii Samsung Galaxy Tab A7 Lite Kids Edition. Aceasta este o tabletă cu o carcasă robustă, are un ecran de 8,7 inch (19,81 centimetri) și control parental cu aplicația Samsung Kids. Tableta va fi disponibilă din 4 noiembrie în SUA prin AT&T.

Operatorul american de telefonie mobilă AT&T lansează, în colaborare cu Samsung, prima sa tabletă axată pe copii, Samsung Galaxy Tab A7 Lite Kids Edition, conform AndroidCentral. Tableta este disponibilă de la începutul acestei luni și costă 250 de dolari. Dacă este cumpărată în rate prețul este de 7 USD/ lună timp de 36 de luni. Noua tabletă pentru copii este bazată de Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Momentan nu știm dacă noua tabletă Tab A7 Lite Kids Edition va fi lansată și pe alte piețe.

Tableta Samsung Galaxy Tab A7 Lite Kids Edition lansată în SUA

Tableta este un pic bazată pe Samsung Galaxy Tab A7 Lite de anul trecut. Aceasta este o tabletă Android ieftină, cu specificații respectabile, cum ar fi un procesor MediaTek, 3GB de RAM, 32GB de stocare și o baterie de 5.100 mAh. Samsung Galaxy Tab A7 Lite Kids Edition are o carcasă durabilă pentru protecție, ceva ce se găsește în mod obișnuit pe multe tablete potrivite pentru copii. Suportul de 360° le permite copiilor să vizioneze videoclipuri și filme din orice unghi pe ecranul de 8,7 inch. Mai mult, conectivitatea LTE asigură părinții că micuții lor vor rămâne ocupați în perioada când nu învață.

AT&T vizează și părinții care doresc să-și distreze copiii cu funcții precum Samsung Kids, un spațiu pentru copii care le oferă acces la jocuri și aplicații care îi ajută să învețe și să dezvolte abilități de rezolvare a problemelor și gândire critică. Configurarea Samsung Kids este ușoară, oferind copiilor acces doar la aplicațiile și contactele alese de ei. Părinții pot, de asemenea, să limiteze cât timp petrec copiii lor pe tabletă, urmărind în același timp utilizarea.

AT&T este cea mai mare companie de telecomunicații din SUA. AT&T (American Telephone and Telegraph) fost fondată în 1983 și are sediul în Dallas. Este cea mai mare companie de telefonie și cel mai mare operator TV prin cablu din lume.

A oferi copiilor primele telefoane este adesea un salt mare, motiv pentru care mulți părinți încep mai întâi cu tablete. AT&T are, de asemenea, resurse pentru a-i ajuta pe părinți să-și dea seama dacă copiii lor sunt sau nu pregătiți să cedeze în lumea tehnologiei mobile Cu Vinerea Neagră și sărbătorile de iarnă apropiindu-se, Galaxy Tab A7 Lite Kids Edition poate fi un cadou perfect pentru copii.