Galaxy Tab A7 Lite: specificațiile și prețurile au apărut înainte de lansare

426
Galaxy Tab A7 Lite specificatiile si preturile au aparut inainte de lansare
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung se pregătește pentru lansarea tabletei Galaxy Tab A7 Lite și acest lucru nu este un secret. În ultimele două săptămâni, am aflat câteva detalii cu privire la această tabletă viitoare, datorită mai multor certificări. Galaxy Tab A7 a fost reperată pe site-ul chinez TENAA luna trecută. Listarea TENAA a dezvăluit designul și specificațiile detaliate ale tabletei.

În plus, tableta a fost certificată de autoritatea de certificare 3C din China în martie. Acum, ultimele informații despre Samsung Galaxy A7 Lite ne aduc mai multe specificații și prețurile. Noua scurgere dezvăluie că prețul la A7 Lite va începe de la 150€ și tableta va fi lansată în luna mai.

Specificații și prețuri pentru Galaxy Tab A7 Lite

Conform prietenilor noștri de la MySmartPrice, Samsung Galaxy Tab A7 Lite va fi lansată în opțiuni de culoare alb și negru. Tab A7 Lite va avea un ecran LCD de 8,6 inch (21,84 centimetri) cu rezoluția de 1340 x 800 pixeli. În ceea ce privește software-ul, Tab A7 Lite ar putea rula Android 11 din cutie însoțit de interfața One UI 3.0.

Sub capotă, se așteaptă ca tableta să fie alimentată de procesorul MediaTek Helio P22, aflat și pe Samsung Galaxy A10s. Procesorul ar putea fi însoțit de 3GB de memorie RAM și 32GB de stocare la bord. Am mai aflat că Tab A7 Lite va avea suport pentru card Micro-SD, ceea ce va permite extinderea stocării până la 1TB.

MySmartPrice este un site fondat în 2010. Este un site de comparare a prețurilor care permite găsirea cel mai bun preț și celor mai bune oferte la magazinele majore de comerț electronic din India. Are peste patru milioane de accesări lunar.

Această tabletă viitoare ar putea avea chiar și difuzoare stereo. În ceea ce privește detaliile imagistice, se spune că ar avea o cameră de 8MP orientată spre spate. Întregul pachet ar putea consuma energie de la o baterie de 5.100mAh. Galaxy Tab A7 Lite ar trebui să ofere suport de încărcare rapidă de 15W, așa cum arată certificarea 3C. În privința dimensiunilor, tableta ar trebui să măsoare 212,5xx 124,7 x 8 mm și să cântărească ~366 grame.

Prețul de mai sus, de 150 de euro, este pentru varianta A7 Lite Wi-Fi. Varianta Tab A7 Lite LTE este ceva mai scumpă, va costa 175 EUR. Acum, că aproape toate informațiile referitoare la această tabletă sunt disponibile, ne putem aștepta ca Samsung să anunțe Tab A7 Lite în orice moment.