Samsung Galaxy A10s anunțat oficial, are baterie de 4.000 mAh

742
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat oficial smartphone-ul Galaxy A10s, un dispozitiv construit pentru generația Live. Acesta aduce mai multe inovații folositoare pentru viața de zi cu zi. Construite pentru era Live, produsele Samsung Galaxy A sunt pline de inovații convingătoare și foarte apreciate de tineri. Fiind cea mai nouă adăugare în familia Galaxy A, Samsung Galaxy A10s oferă performanțe puternice și funcționalitate optimizată pentru noua eră de comunicare și conectivitate.

Samsung a lansat anul acesta multe telefoane din seria Galaxy A. Începând de la Samsung Galaxy A10 și terminând cu Galaxy A80. Un Samsung Galaxy A90 este și el aproape de lansare cu toate actele la zi, certificat și vaccinat, mai trebuie doar parfumat. Aproape fiecare dintre aceste modele are și un companion, aceeași denumire doar cu un „s” în coadă. Acum a apărut și Samsung Galaxy A10s.

Un ecran Infinity-V de 6,2 inch pe Samsung Galaxy A10s

Galaxy A10s este cel mai nou membru al seriei Galaxy A 2019. Este succesorul lui Galaxy A10, care a fost lansat la începutul acestui an. Smartphone-ul are un ecran HD+ Infinity-V de 6,2 inch și un procesor octa-core, posibil un MediaTek Helio P22. Are o baterie de 4.000mAh, semnificativ mai mare decât bateria de 3.400 mAh prezentată în standardul Galaxy A10. Totuși, Galaxy A10s păstrează configurația de memorie RAM de 2 GB + 32 GB de stocare, conform NewsSamsung. Capacitatea de stocare poate fi extinsă până la 512 GB prin intermediul unui slot MicroSD dedicat.

Mulțumită bateriei sale de 4.000 mAh, Samsung Galaxy A10s ține pasul toată ziua, pentru jocuri, streaming sau transmisii în direct. Noua cameră duală cu 13 + 2 MP la spate, înseamnă fotografii mai luminoase și mai clare. Noua cameră de adâncime recunoaște în mod inteligent fundalurile și vă permite să adăugați un efect artistic imaginilor. Galaxy A10s are un scaner de amprente pentru păstrarea în siguranță a datelor de pe telefon.

MediaTek Inc. este o companie de semiconductoare fondată în 1997 cu sediul în Taiwan. Furnizează cipuri pentru pentru unități optice, smartphone-uri, tablete, televizoare, receptoare GPS, routere wireless și dispozitive Bluetooth. MediaTek este pe locul trei în lume, printre companiile producătoare de semiconductori fabless (fără fabrică, fără unitate de producție), potrivit Gartner.

Samsung Galaxy A10s va fi disponibil în patru opțiuni de culoare: roșu, albastru, verde și negru. Smartphone-ul va fi lansat inițial în India, în perioada imediat următoare. Este posibil ca telefonul să ajungă și în Europa și bineînțeles în România. Cu toate acestea, compania sud-coreeană nu a dezvăluit momentan detalii privind prețul și disponibilitatea smartphone-ului. Potrivit informațiilor smartphone-ul va fi oferit în India la un preț de 7.990 rupii – aproximativ 100 de euro.