Samsung Galaxy Tab A8 certificată Wi-Fi, este mai aproape de lansare

343
Samsung Galaxy Tab A8 certificata Wi-Fi este mai aproape de lansare
Sursa Foto: via gsmarena.com

Tableta ieftină Samsung Galaxy Tab A8 a fost văzută pe Geekbench în urmă cu câteva zile. Acum această tabletă a fost certificată și de Wi-Fi Alliance. Certificarea Wi-Fi este o condiție prealabilă importantă pentru lansarea sa oficială, care sperăm că va avea loc în curând.

Tableta Samsung Galaxy Tab A8 a apărut pe site-ul Wi-Fi Alliance cu numărul de model SM-X205. Site-ul web Wi-Fi confirmă în certificare și benzile de frecvență ale dispozitivului, Wi-Fi de 2,4 GHz și 5 GHz. Din păcate, nu găsim aici și Wi-Fi 6. Conform GSM Arena, anterior această tabletă a fost certificată și de Bluetooth SIG.

Samsung Galaxy Tab A8 (2021) aproape de lansare

Datorită apariției pe site-ul de benchmark Geekbench, știm și câteva detalii suplimentare despre tabletă. Un procesor Unisoc T618 va fi sub capotă însoțit de 3GB de memorie RAM, ceea ce ar trebui să asigure o experiență multi-tasking acceptabilă. Versiunile RAM / stocare vor fi 3GB RAM + 32GB stocare / 4GB RAM + 64GB stocare și 4GB RAM + 128GB stocare. Tableta va rula sistemul de operare Android 11 și interfața Samsung One UI 3.0 direct din cutie.

Potrivit unor informații anterioare, Samsung Galaxy Tab A8 (2021) va avea un ecran IPS LCD de 10,5 inch (26,67 centimetri). Ecranul va avea o rezoluție de 1920×1200 pixeli și o rată de actualizare de 60Hz. În departamentul foto va avea o cameră spate de 8 megapixeli, iar frontal pentru selfie și apeluri video, una de 5MP. La spate va avea și un bliț LED. Tableta are o baterie de 7.040 mAh, va fi oferită în culorile auriu, gri și argintiu și putea veni în variante numai Wi-Fi și LTE.

Prima utilizare înregistrată a culorii argintiu, nume de culoare, a fost în limba engleză în 1481. În heraldică, este folosit cuvântul argent, derivat din latinul argentum. Argintiul simbolizează bogăție, calm, claritate, viziune si strălucire.

Mai știm că tableta va avea un corp metalic cu dimensiunile de 246,7 x 161,8 x 6,9 mm. Șasiul va include un port USB Tip-C, o mufă pentru căști de 3,5 mm și patru difuzoare. Cum Samsung Galaxy A8 a trecut prin toate certificările, acum este certificată, parfumată și gata de lansare. Nu știm prețul la care va fi lansată această tabletă, dar probabil va fi lansată înaintea seriei Galaxy Tab S8.