Samsung Galaxy Tab A9 este foarte aproape de lansare

259
Samsung Galaxy Tab A9 este foarte aproape de lansare
Sursa foto: via phonearena.com

Chiar dacă Samsung pare să nu mai aibă intenția de a păstra secrete viitoarele Galaxy S23 FE, seriei Galaxy Tab S9 FE și setului Galaxy Buds FE, există (cel puțin) un dispozitiv care se așteaptă să devină oficial în curând, pe care compania nu l-a confirmat încă din punct de vedere tehnic. Este vorba despre tablete Samsung Galaxy Tab A9.

Din nefericire pentru producătorul numărul doi de tablete din lume, compania Amazon a făcut acest lucru. Pe site de vânzări online Amazon a dat mai multe detalii despre tableta Samsung Galaxy Tab A9. Potrivit PhoneArena, acolo a apărut criptic date despre „un Galaxy Tab care va veni în curând” în India. În același timp Amazon a dezvăluit din neatenție numele și designul viitoarei tablete mid-range Samsung.

Galaxy Tab A9 are un design asemănător cu Galaxy Tab A8

Samsung Galaxy Tab A9 este acum aproape garantat că va vedea lumina zilei în octombrie. Acest lucru se va întâmpla cel puțin în a doua cea mai populată țară din lume, India. Acum, datorită unei imagini promoționale relativ neclare, aspectul exterior scurs anterior al tabletei este (mai mult sau mai puțin) știut. Deși unele detalii sunt mai greu de deslușit, viitoarea tabletă arată în general asemănătoare cu Galaxy Tab A8 și cu Galaxy Tab A7.

Nu avem de-a face cu o super tabetă Samsung, probabil este pregătită de compania coreeană să candideze pentru titlul de cea mai bună tabletă cu buget redus. Din ce vedem, Galaxy Tab A9 are rame destul de subțiri și uniforme, o singură cameră la spate și un ecran, probabil LCD, momentan cu o diagonală necunoscută.

LCD – Liquid Crystal Display. George Harry Heilmeier a fost un inginer american creditat cu invenția ecranelor LCD. Licențat în inginerie electrică la Universitatea din Pennsylvania, Heilmeier a fost trecut în National Inventors Hall of Fame.

În mod ciudat, se așteaptă ca afișajul să ofere o rezoluție de 720p, ceea ce ar face ca tabletei să i se potrivească eventual o terminație Lite în coadă. Vă reamintim că Galaxy Tab A8 și Galaxy Tab A7 menționate mai sus au ecrane cu rezoluție de 2000×1200 pixeli.

Samsung Galaxy Tab A9 (Tab A9 Lite) are un procesor MediaTek mediu și maxim 4 GB RAM. Sistemul de operare Android 13 este pe partea software. Interesant este că există posibilitatea ca Samsung să dezvăluie și o variantă Galaxy Tab A9+, despre care au fost mai multe zvonuri în ultimul timp. Se pare că acest lucru ar putea explica faptul că Tab A9 (Lite) are specificații mai umile. Se pare că ambele tablete vor fi lansate în jurul datei de 5 octombrie.