Noi detalii despre Galaxy Tab A9+, va avea o baterie de 7.040 mAh

285
Galaxy Tab A9+
Sursa foto: androidauthority.com

Samsung va lansa în perioada următoare un telefon Galaxy S23 FE, un nou set wireless Galaxy Buds 3, dar și două tablete Fan Edition: Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+. Dacă despre tableta A9 fără “Plus” au fost mai multe detalii, acum au apărut și pentru varianta cu ecran mai mare.

Potrivit AndroidAuthority, Samsung Galaxy Tab A9+ va avea o baterie de 7.040 mAh cu încărcare rapidă de 15 W. De asemenea, această tabletă a apărut zilele trecute pe site-ul de certificare FCC, un semn că este foarte aproape de lansare. Apariția pe site-ul FCC a dezvăluit și dimensiunile tabletei: 257,11 x 168,66 x 6,94 mm. În urmă cu aproximativ o lună și modelul Galaxy Tab A9 a fost depistat pe site-ul FCC.

Galaxy Tab A9+ este o surpriză în gama mid-range Samsung

Samsung nu produce în mod normal versiuni “Plus” pentru seria Galaxy Tab A, dar se pare că tradiția se schimbă. Confirmarea venind de la cea mai respectabilă instituție de acreditare americană, dar și din lume. Samsung Galaxy Tab A9+ are numărul de model SM-X210 și conectivitate Wi-Fi de 2,4 GHz și 5,8 GHz și Bluetooth.

Galaxy Tab A9 Plus a fost văzută recent și pe site-ul de certificare BIS din India, dar și pe Geekbench. Din aceste surse, știm acum că tableta va avea un procesor Snapdragon 695 cu 4 GB de RAM și un GPU Adreno 619. Pe partea de softvware, sistemul de operare Android 13 și interfața Samsung One UI 5.1 vor fi din cutie. Documentele emise de instituțiile de certificare amintite mai sus arată că tableta va avea o singură cameră spate.

Qualcomm Snapdragon 695 este un procesor octa-core rapid care se găsește în mare parte pe tabletele și smartphone-urile Android. Are opt nuclee Kryo 660 (2x Cortex-A78) și (6x Cortex-A55). Are și un procesor grafic Adreno 619.

În ceea ce privește A9, ne așteptăm la o baterie de 5.000 mAh, cu aceeași încărcare rapidă de 15 W. Tableta va fi mai mică ca gabarit în comparație cu modelul Plus, la 210,7 mm lungime și 124,7 mm lățime. Va avea tot o cameră la spate, suport pentru conectivitate multiplă (LTE, Wi-Fi, GPS și Bluetooth), un port USB-C și un jack de 3,5 mm.

Având în vedere că ambele tablete au fost certificate de FCC, ele sunt aproape de lansare. Ambele modele vor urma tabletei Samsung Galaxy Tab A8 una dintre cele mai bune tablete mid-range Android de pe piață. Galaxy Tab A8 a fost lansat în decembrie 2021, așa că este posibil ca A9 și A9+ să se lanseze în noiembrie/decembrie în același timp.