Galaxy Tab A9 certificată de Safety Korea este aproape de lansare

295
Galaxy Tab A9 certificata de Safety Korea
Sursă foto: AdroidPolice

Samsung alături de Apple sunt singurele companii care furnizează de tablete de calitate. Ambele companii produc tablete high-end, dar și unele mai accesibile. Cu seria Galaxy Tab A, gigantul tehnologic coreean a impresionat utilizatorii prin amestecul său unic de accesibilitate și eficiență. Acum un nou model de tabletă mid-range se apropie de lansare, este vorba despre Samsung Galaxy Tab A9.

O imagine live a ceea ce se spune că ar fi Galaxy Tab A9 a fost văzută pe site-ul web de certificare Safety Korea. Acest lucru este semnul unei lansări în viitorul apropiat, Safety Korea certificând bateriile unui dispozitiv mobil. Leakerul Roland Quandt a fost primul care a făcut lumină asupra acestei evoluții. Potrivit AndroidPolice, într-un tweet, pare deplasat cuvântul tweet acum când avem X, Roland Quandt a arătat că Tab A9 a apărut în baza de date de certificare Safety Korea.

Ne amintim că Samsung a lansat pe Galaxy Tab A8 la începutul anului 2022. Tableta are un ecran de 10,5 inch (26,67 centimetri), un procesor Unisoc Tiger T618 și câteva caracteristici notabile la un preț acceptabil. Samsung Galaxy Tab A8 este o tabletă foarte bună pentru lucru și divertisment, datorită prețul său competitiv fără a compromite caracteristicile esențiale.

Samsung Galaxy Tab A9 are numărul de model SM-X115N

Studiind mai atent postarea pe site-ul Safety Korea vedem că tableta Galaxy Tab A9 este catalogată ca o „tabletă PC”. Tableta apare acolo cu numărul de model SM-X115N. Totuși, Roland Quandt ne dă și alte variante cu numerele de model SM-X110 și SM-X117. Tableta va avea o baterie de 5.000 mAh cu încărcare de 15 W și va măsura 210,7 mm în lungime și 124,7 mm în lățime.

Safety Korea este un laborator de testare din Coreea acreditat la nivel internațional. Safety Korea efectuează teste și oferă suport tehnic pentru echipamentele electrice rezistente la explozie utilizate în atmosfere potențial explozive.

Apariția fotografiei tabletei Galaxy Tab A9 pe un site de certificare dă în mod natural naștere la speculații cu privire la caracteristicile sale, cronologia lansării oficiale și potențialele diferențe față de predecesorul său, Galaxy Tab A8. Detalii exacte despre anunțul oficial al tabletei Samsung mid-range nu aflăm de pe site-ul de certificare. În schimb, dacă ne raportăm la lansarea tabletei Tab A8 din 2022, putem specula un potențial anunț în decembrie 2023 și o lansare în ianuarie 2024.

Galaxy Tab A9 a fost certificată de FCC, Wi-Fi Alliance, Bluetooth SIG, Safety Korea, precum și de BIS. A apărut și pe Geekbench. Potrivit unor informații precedente are procesorul Snapdragon 695 și procesorul grafic GPU Adreno 619. Va avea 4 GB de memorie RAM, iar Android 13 și, probabil OneUI 5.1.1, vor fi la bord din cutie.

Galaxy Tab A8, deși lăudată pentru rentabilitatea sa, a fost criticată pentru performanță și afișaj. Va fi interesant de văzut dacă Samsung Galaxy Tab A9 va corecta aceste lucruri și va deschide calea pentru o experiență ridicată a utilizatorului.