Galaxy Tab A9 și Tab A9+ apar în primele fotografii

268
Galaxy Tab A9 primele fotografii
Sursa foto: androidheadlines.com

Am scris de câteva ori în ultimul timp că Samsung va lansa o nouă tabletă mid-range Galaxy Tab A9. Dar aceasta nu pare să fie singura tabletă nouă din seria Galaxy A pe care Samsung o are în lucru. De asemenea, compania pare să pregătească Galaxy Tab A9+. Modelul Plus a apărut recent pe câteva site-uri web de certificare. Între timp, mai avem o fotografie live cu modelul fără “+”. Cel mai probabil Galaxy Tab A9 și Tab A9+ vor fi lansate în același timp.

Cu câteva săptămâni în urmă, FCC a certificat pe Samsung Galaxy Tab A9 cu numărul de model SM-X115. Documentele FCC conțineau mai multe fotografii live ale dispozitivului, împreună cu unele dintre specificațiile sale cheie. Am aflat atunci inclusiv capacitatea bateriei, viteza de încărcare, dimensiuni și multe altele. Câteva zile mai târziu, dispozitivul a primit certificarea Wi-Fi Alliance.

Aceeași tabletă a primit acum și certificarea Safety Korea. Agenția coreeană a menționat numerele de model SM-X110 și SM-X115N pentru această tabletă. Acestea ar trebui să fie versiunile Wi-Fi (globală) și LTE/4G (coreeană) ale dispozitivului. SM -X115 ar trebui să fie versiunea LTE globală. Există și un SM-X117 în lucru, care este probabil versiunea globală 5G. Safety Korea publică și o fotografie cu Galaxy Tab A9, dar nu ne oferă alte informații. FCC a dezvăluit deja că va împacheta o baterie de 5.100 mAh cu suport pentru încărcare de 15 W printr-un port USB Tip-C. Acesta va avea un slot pentru card Micro-SD, o mufă pentru căști de 3,5 mm și o singură cameră la spate.

Tabletele Galaxy Tab A9 și Tab A9+ sunt gata de lansare

Acum avem și dovezi ale unui model Samsung Galaxy Tab A9+, potrivit AndroidHeadlines. Pe măsură ce Tab A9 continuă să primească certificări, acum avem dovezi ale unui model “Plus”. În ultimele zile, Galaxy Tab A9+ a primit certificarea Bluetooth SIG și certificarea BIS (India). Tableta a apărut și pe platforma de benchmarking Geekbench.

Aparițiile pe BIS și Geekbench ale tabletei menționează numărul de model SM-X216B, care ar trebui să fie versiunea globală 5G. Cu toate acestea, site-ul Bluetooth conține încă cinci numere de model: SM-X210, SM-X216N, SM-X216C, SM-X218 și SM-X218B. Ca de obicei, prima ar trebui să fie versiunea Wi-Fi globală, în timp ce ultimele patru ar trebui să fie variante regionale ale versiunii celulare.

Qualcomm Adreno 619 este o placă grafică (GPU) pentru smartphone-uri și tablete de gamă medie, în mare parte bazate pe Android. Performanța grafică este cu 60% mai bună în comparație cu GPU Adreno 612.

Pe baza dovezilor disponibile, Galaxy Tab A9+ va avea procesorul Snapdragon 695 asociat cu GPU Adreno 619. Tableta va fi disponibilă cu cel puțin 4 GB de RAM, deși Samsung ar putea oferi mai multe variante de RAM. Acesta va rula Android 13 și One UI 5.1 din cutie, iar versiunea de conectivitate va fi Bluetooth 5.1.

Asta este tot ce știm despre Galaxy Tab A9+ în acest moment. Având în vedere toate evoluțiile recente, este posibil ca Samsung să lanseze în perioada următoare pe Galaxy Tab A9 și Tab A9+. De asemenea, Samsung are și modelele Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+ în lucru, precum și un Galaxy S23 FE. Toate aceste dispozitive se pot lansa în scurt timp, chiar dacă momentan nu cunoaștem data precisă.