Samsung a lansat seria Galaxy Tab A9 Kids Edition

203
Galaxy Tab A9 Series Kids Edition
Sursă foto: ShiftDelete.net

Seria Galaxy Tab A9 – Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+ – a fost lansată în luna octombrie, iar din decembrie este disponibilă și în România. Cele două tablete oferă performanță și viteză excepționale și cea mai mare memorie și stocare disponibile pe o serie Galaxy Tab A. Acum Samsung a lansat în Indonezia seria Galaxy Tab A9 Kids Edition. Galaxy Tab A9+ Kids Edition și Galaxy Tab A9+ Kids Edition se adresează copiilor între 5 și 12 ani.

Tehnologia este foarte utilă pentru a ajuta copiii să învețe lucruri noi, să fie creativi și să îmbunătățească abilitățile cognitive. Cu toate acestea, fără monitorizare și restricții impuse de părinți, utilizarea excesivă a gadgeturilor înseamnă că copiii se vor confrunta cu riscuri pentru sănătate, creștere și dezvoltare afectată, relații cu mediul și așa mai departe. Pătrunderea gadgeturilor și a internetului în rândul copiilor de 5-12 ani este destul de mare, ajungând la 12,43% conform datelor statistice. Deci, tehnologia nu mai este străină acestei generații.

Cele două tablete sunt în mare măsură identice cu seria Galaxy Tab A9 lansată în această toamnă. Cele două tablete Kids Edition au un design subțire și robust și sunt disponibile în culoarea grafit. Seria Galaxy Tab A9 Kids Edition are un preț de 3.299.000 IDR (~212$ / 196€), în timp ce Galaxy Tab A9+ Kids Edition (5G) costă 4.999.000 rupii indoneziene (~321$ / 298€). Momentan nu știm când aceste tablete vor fi disponibile și în România.

Preocupat de un stil de viață digital sănătos și sigur pentru copii, Samsung Indonezia a lansat seria Galaxy Tab A9 Kids Edition. Cele două tablete au caracteristici sigure și confortabile pentru copii, întărite cu o carcasă umflată anti-impact și un stilou creion la un preț accesibil.

Dispozitivele tehnologice pot fi un instrument de sprijin pentru ca copiii să se joace și să învețe. Samsung oferă seria Galaxy Tab A9 Kids Edition pentru a ajuta copiii să învețe și să-și dezvolte creativitatea în timp ce se distrează”. A declarat Annisa Maulina, MX Product Marketing Senior Manager, Samsung Electronics Indonezia, potrivit SamsungNewsroom. „Cu ecran de 11 inch, baterie de 7.040 mAh și un S Pen tabletele sunt ușor de utilizat de copii.”

Tabletele Kids Edition au ecrane de 8,7 inch (22,10 cm) Tab A9 și 11 inch (27,94 cm) Tab A9+. Chiar și în aer liber, copiii și alți membri ai familiei se pot bucura de conținutul lor preferat. Ambele ecrane au rate de reîmprospătare de până la 90 Hz. În acest fel copii beneficiază de tranziții de la scenă la scenă și defilare mai fluidă când citesc sau navighează.

Galaxy Tab A9 are procesorul MediaTek Helio G99, în timp ce Tab A9+ are Snapdragon 695. Ambele tablete au 4G/8GB RAM și 64G/128GB stocare internă. Un slot pentru carduri microSD poate extinde spațiul de stocare cu până la 1TB. Galaxy Tab A9 are o baterie de 5.100 mAh, iar Galaxy Tab A9 una de 7.040 mAh. Datele importante pentru copii și familii sunt strict protejate de platforma de securitate Samsung Knox. Puteți monitoriza și controla datele cu Tabloul de bord pentru securitate și confidențialitate sau puteți stoca date importante în Secure Folder.

Seria Galaxy Tab A9 Kids Edition este concepută cu un nivel ridicat de securitate. În acest fel va proteja activitățile digitale ale copiilor și ale altor membri ai familiei. Această ediție pentru copii vine cu o carcasă specială anti-impact, mai sigură pentru copii oriunde și oricând.

De asemenea, copiii pot învăța, se pot juca și pot fi creativi cu aplicația distractivă Samsung Kids. Această aplicație a fost îmbunătățită cu conținut mai divers de la diverși parteneri globali. În această aplicație, părinții pot să gestioneze timpul petrecut pe ecran, să monitorizeze activitățile copiilor și ce aplicații sunt accesate prin intermediul tabloului de bord de utilizare sau al raportului de activitate.

Pe Samsung Kids, copiii pot folosi funcțiile camerei și pot accesa internetul mai sigur. Ei pot interacționa cu prietenii lor digitali, cum ar fi îndeplinirea misiunilor și învățarea abilităților de rezolvare a problemelor și gândire critică cu jocuri de codare bloc cu Crocro, să gătească cu Cooki, să deseneze, să coloreze, să picteze şi diverse alte lucruri și activităţi artistice.

Interfața Samsung Kids poate fi personalizată, cum ar fi adăugarea mai multor aplicații care cresc entuziasmul copiilor sau dezvoltă noi abilități legate de gândire sau știință și matematică. Părinții pot schimba și fundalul acestei aplicații în funcție de culoarea preferată a copilului sau de fotografiile din galerie.

Timpul de ecran al copiilor trebuie, de asemenea, limitat pentru ca creșterea și dezvoltarea lor să progreseze bine. Părinții pot seta timpul de utilizare sau limita aplicațiile și conținutul pe care copiii le pot accesa prin Controlul parental. Nu trebuie să vă faceți griji că ochii și somnul copilului sunt perturbați prin utilizarea unei tablete. Activați Eye Comfort Shield și acest dispozitiv va ajusta nivelul de luminozitate și tonul de culoare al ecranului și va filtra lumina albastră.