Samsung Galaxy Tab Active 3 certificată de Bluetooth SIG

589
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Tableta Samsung Galaxy Tab Active 3 a fost certificată de Bluetooth SIG și alte agenții de certificare, lucru ce confirmă lansarea iminentă a acesteia. Cu această ocazie am aflat apelativul său și câteva dintre specificațiile și caracteristicile sale cheie. Samsung pare a fi în ofensivă puternică în privința lansărilor din această perioadă, după Galaxy Unpacked și Life Unstoppable.

Samsung și-a prezentat recent tabletele Samsung Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Compania lucrează acum la o altă tabletă, care va fi denumită Samsung Galaxy Tab Active 3. Ieri a fost detectată tableta Galaxy Tab Active 3 pe site-ul de certificare Bluetooth SIG. De aici am aflat numele tabletei, după ce anterior numerele de model au fost observate pe alte site-uri web de certificare.

Mai multe variante de Galaxy Tab Active 3

După cum se vede în imaginile autorității de certificare Bluetooth SIG, Samsung Galaxy Tab Active 3 are numerele de model SM-T570, SM-T577, SM-T577_DS, SM-T575 și SM-T575N. Conform numerelor de model, Tab Active 3 va fi lansată într-o variantă numai Wi-Fi și într-o variantă dual-SIM. În afară de confirmarea numelui și că va fi dual-SIM, certificarea Bluetooth nu ne spune nimic altceva despre tableta Samsung.

Acestea fiind spuse, tableta Tab Active 3 a fost deja văzut și pe site-ul bazei de date Geekbench. Acest lucru confirmă faptul că dispozitivul va fi alimentat de procesorul Samsung Exynos 9810, asociat cu 4 GB RAM. În plus, tableta va fi livrată cu cel mai recent sistem de operare Android 10 lansat din cutie. Este foarte clar că va urma tabletei Samsung Galaxy Tab Active 2.

FCC – Comisia Federală pentru Comunicații este o agenție independentă a guvernului american care reglementează comunicațiile prin radio, televiziune, cablu, satelit și cablu din SUA. A fost înființată 19 iunie 1934 printr-un act semnat de președintele Franklin D. Roosevelt.

Tab Active 3 a fost certificată de FCC și Safety Korea, conform colegilor noștri de la MySmartPrice. În ceea ce privește bateria dispozitivului, certificarea Safety Korea dezvăluie că tableta va avea o baterie de 4.900 mAh (sau o 5.050 mAh tipică). Numărul modelului bateriei este EB-BT575BBE. În cele din urmă, viitoarea tabletă Active 3 a fost reperată și pe site-ul de certificare FCC.

Deocamdată, acestea sunt cam toate informațiile pe care le avem în legătură cu viitoarea tabletă Active de la Samsung. Sigur că vor apărea mai multe informații în zilele următoare, mai ales că după aceste certificări tableta poate apărea oricând.