Samsung Galaxy Tab Active 3 – o excelentă tabletă robustă cu S Pen

955
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

Samsung a lansat de puțin timp o nouă tabletă Galaxy robustă pentru uz profesional. Samsung Galaxy Tab Active 3 este o tabletă versatilă cu un ecran LCD WUXGA de 8 inch. Tableta compactă și subțire este ușor de folosit în orice mediu, cât de dificil, datorită certificării MIL-STD-810H. Tableta este rezistentă la șocuri și poate rezista la căderi de la o înălțime de până la 1,5 metri. Această înălțime este considerată aceea la care se folosește tableta când este ținută în mână de un utilizator. În plus, este certificată IP68 pentru praf și etanșeitate la apă.

Samsung a echipat Galaxy Tab Active 3 cu un chipset mai puternic. Exynos 9810 octa-core este la bord cu 4GB RAM și 128GB stocare. Wi-Fi 6, împreună cu MiMo, oferă roaming Wi-Fi foarte rapid. În plus, această tabletă este echipată cu o baterie înlocuibilă de 5.050 mAh. Încărcarea rapidă este posibilă prin USB 3.1 și un pin Pogo. Un nou „Mod fără baterie” este disponibil, pentru companiile care plasează tableta într-o locație fixă unde este mai dificil de încărcat.

Tableta Samsung pentru uz profesional

Este un dispozitiv versatil pentru o varietate de condiții. De exemplu, există un mod de sensibilitate la atingere, cu o sensibilitate sporită la atingere a ecranului – ideal pentru primii intervenienți sau lucrătorii din construcții care folosesc mănuși pentru a lucra în siguranță. Tableta Samsung Galaxy Tab Active 3 este solidă, puternică și compatibilă cu cele mai noi aplicații pentru o productivitate maximă.

Samsung aduce pe piață în ultimul timp dispozitive cu o productivitate sporită. Luați în considerare, de exemplu, seria Galaxy Note 20 cu S Pen lansată de puțin timp. Acest telefon este conceput în așa fel încât aplicațiile să funcționeze împreună perfect, permițându-vă să vă finalizați munca mai bine, mai ușor și mai rapid. Conform LetsGoDigital, Tab Active 3 vine, de asemenea, cu un stilou S Pen.

Windows este numele unei serii de sisteme de operare create de compania Microsoft. Sistemul de operare Windows a fost lansat pe piață în noiembrie 1985. Din februarie 2020, cea mai recentă versiune de Windows pentru PC-uri, tablete și dispozitive încorporate este Windows 10.

Datorită Samsung DeX, Galaxy Tab Active 3 este, de asemenea, ușor de transformat într-un mediu desktop cu ecran dual. În acest fel, puteți deschide cu ușurință toate aplicațiile mobile de pe computerul dvs. Windows. Tab Active 3 este echipat cu două camere. O cameră de 13MP cu focalizare automată este pe spate. Este foarte la îndemână dacă doriți să faceți fotografii cu situația de la fața locului, dar și dacă doriți să scanați documente. În plus, este încorporată o cameră frontală de 5MP cu bliț LED, ideală pentru apeluri video și conferințe.

Galaxy Tab Active 3 cu ARCore și noi servicii AR

Tableta cu sistemul de operare Android 10 oferă, de asemenea, suport pentru Google ARCore. În acest fel fel aveți acces la o gamă de noi servicii de realitate augmentată, cum ar fi antrenamentul la distanță. Un buton separat a fost plasat în partea laterală a tabletei pentru a oferi acces direct la cele mai utilizate aplicații. Există, de asemenea, o funcție de scanare a codurilor de bare optimizată, este ideală pentru gestionarea stocurilor la intreprinderi. Tableta acceptă NFC pentru plăți. Dispozitivul mobil acceptă și 4G LTE.

Galaxy Tab Active 3 are atât o funcție de recunoaștere facială, cât și un scaner de amprente pentru deblocare. Acesta din urmă este semnificativ mai sigur și, prin urmare, este recomandat atunci când utilizați Tab Active 3 într-un mediu de afaceri.

Securitate și actualizări Tab Active 3

Samsung a anunțat recent că va lansa de acum 3 generații de actualizări ale sistemului de operare Android pentru dispozitivele sale high-end. Sunt incluse aici și smartphone-ul Galaxy XCover Pro și tableta Galaxy Tab Active 3. Deci, puteți utiliza cele mai recente funcții pentru mai mult timp.

Actualizări lunare de securitate Android vor fi, de asemenea, lansate. În plus, tableta este protejată de platforma avansată de securitate Samsung Knox. Administratorii IT au opțiunea de a personaliza Samsung Knox pentru a gestiona programele și aplicațiile folosite de întreaga companie. Samsung Galaxy Tab Active 3 este disponibilă ca Enterprise Edition pentru un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de Samsung de 490€.

Samsung a lansat recent introduse și tabletele Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+, o alternativă premium. Aceste tablete ultra-subțiri și foarte puternice vin, de asemenea, cu S Pen (a doua generație) și sunt disponibile opțional ca model 5G.

SURSĂLetsgoDigital