Galaxy Tab Active 3 primește actualizarea One UI 5.1.1

285
One UI 5.1.1 Galaxy Tab Active 3
Sursă foto: SamLover

Galaxy Tab Active 3 este una dintre tabletele robuste Samsung special concepută pentru a fi utilizată în condiții meteorologice dificile. Dispozitivul a apărut pe piață în 2020 cu Android 10 preinstalat. Mai târziu, tableta a primit încă trei actualizări majore și, în prezent, rulează pe Android 13. Deoarece Samsung oferă și actualizări de UI, dispozitivul primește acum o actualizare semnificativă, interfața One UI 5.1.1.

În prezent, actualizarea One UI 5.1.1 pentru Samsung Galaxy Tab Active 3 se lansează în mai multe țări din Europa. Numărul de versiune de firmware este T575XXU6EWH4 și actualizarea are o mărime de 1,3 GB. Este de așteptat ca actualizarea să se extindă în curând și în mai multe regiuni. Utilizatorii pot verifica cu ușurință actualizarea din meniul de actualizare software prin setările de sistem.

Interfața One UI 5.1.1 aduce mai multe funcții pe Galaxy Tab Active 3

One UI 5.1.1 este o actualizare bazată pe sistemul de operare Android 13. Noua interfață a debutat cu seria Galaxy Tab S9, Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 în urmă cu ceva mai mult de o lună. Samsung a conceput special această interfață pentru dispozitivele cu ecran mare. Cu această actualizare, compania a adus câteva îmbunătățiri noi funcțiilor sale, inclusiv la bara de activități, modul Flex, Partajare rapidă, Samsung Health, Cameră foto, Galerie și  multe altele.

În afară de acestea, există și alte funcții noi care sunt acum disponibile, de exemplu drag and drop cu ambele mâini. Această caracteristică vă ajută să mutați fișierele dintr-un folder în altul. Acum mai puteți personaliza aspectul internetului Samsung în funcție de gusturile dvs. și nu numai. Tabletele din seria Active, inclusive Tab Active 3, sunt certificate MIL-STD- 810G.

MIL-STD este standard militar american folosit pentru testarea echipamentelor și dispozitivelor militare de către US Army. Un produs certificat MIL-STD este conform cu anumite cerințe și obiective stabilite de DoD (Department of Defense USA).

Mai mult, cea mai recentă actualizare va îmbunătăți experiența utilizatorului la folosirea mai multor funcții. Potrivit SamLover, cu noua actualizare vine și patch-ul de securitate din august 2023. În acest fel este îmbunătățită stabilitatea și securitatea tabletei Galaxy Tab Active 3.

Tableta Galaxy Tab Active 3 este programată oficial să primească actualizări de securitate trimestriale, adică o dată la trei luni. Dar, tableta a primit câte o nouă actualizare aproape în fiecare lună din octombrie anul trecut. Este posibil ca tableta să nu mai primească actualizarea de securitate din luna septembrie, iar următoarea actualizare să vină doar peste trei luni.