Samsung a lansat Galaxy Tab Active 3, o tabletă inteligentă și robustă

606
Galaxy Tab Active 3
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a prezentat noua tabletă Galaxy Tab Active 3. Este o tabletă robustă cu un design inspirat din cel al tabletei Galaxy Tab Active 2, cu un design elegant, dar în același timp compact. Galaxy Tab Active 3 se pliază pe modul în care business-urile operează astăzi, cu accent sporit pe îmbunătățirea productivității și a siguranței angajaților.

Funcțiile de performanță și productivitate de pe Galaxy Tab Active 3 se potrivesc perfect cu provocările întâmpinate de angajați. Aceste funcții includ capabilități precum Touch Sensitivity, care vine în ajutorul profesioniștilor care sunt nevoiți să utilizeze mănuși  pentru a lucra în siguranță în cele mai dificile medii și condiții.

Modul în care ne desfășurăm activitatea se schimbă rapid pe măsură ce ne îndepărtăm de birou și ieșim pe teren. Când am dezvoltat noul Galaxy Tab Active3, am ascultat feedback-ul clienților și al partenerilor noștri. Apoi ne-am concentrat pe conceperea unui produs care să faciliteze realizarea task-urilor din medii solicitante de lucru. Galaxy Tab Active 3 nu doar că este mai durabilă, dar performanțele sale au fost îmbunătățite pentru a suporta cele mai noi aplicații pentru o productivitate la nivel maxim”. A declarat KC Choi, EVP și șeful echipei Global Mobile B2B, Mobile Communications Business la Samsung Electronics.

Tab Active 3 construită pentru medii dificile

Galaxy Tab Active3 este certificată cu standardul militar american MIL-STD-810H. Acesta certifică produsele folosite în cele mai dificile locuri de muncă din lume, în cele mai extreme medii. Cu o absorbție a șocurilor îmbunătățită, Tab Active 3  este acum capabilă să reziste căderilor de până la 1,5 metri cu ajutorul unei huse  de protecție special concepută, care se regăsește în cutia produsului. Fiind rezistentă la praf și la apă în baza standardului IP68, tableta este ideală pentru lucrul în medii exterioare imprevizibile.

Performanță superioară cu noua tabletă Samsung

Tableta este echipată cu procesorul Exynos 9810 cuplat cu 4GB RAM și până la 128GB stocare internă. Samsung Galaxy Tab Active 3 are forța necesară de a ține pasul cu business-urile digitale din prezent. Are Wi-Fi 6 cu MIMO, oferind o conectivitate Wi-Fi super-rapidă pentru viteze mult mai mari de transfer de date.

Bateria de lungă durată de 5.050 mAh care se poate înlocui suportă încărcarea rapidă prin USB și conectorul POGO pentru o desfășurare a task-urilor eficientă și neîntreruptă. Iar pentru companiile care folosesc tablete într-o locație fixă, precum magazinele, Tab Active3 permite acum „Modul fără Baterie” pentru alimentarea fără baterie.

Productivitate la nivel următor

Samsung Galaxy Tab Active 3 este un centru de productivitate puternic, oferind o experiență similară cu PC-ul indiferent de locație. Samsung Dex este acum disponibil pe noua tabletă Samsung, asigurând funcționalitatea printr-un ecran dublu, astfel încât sarcinile să poată fi preluate de oriunde, fie din birou, fie de pe teren.

Funcțiile suplimentare adăugate pe Galaxy Tab Active3:

  • Surprinderea fiecărui amănunt: camera din spate de 13MP oferă o claritate perfectă atât pentru realizarea de fotografii, cât și pentru scanarea documentelor detaliate. Camera frontală de 5MP este ideală pentru apeluri video sau video conferință.
  • Realitate augmentată: Google ARCore este acum disponibil și permite noi servicii de realitate augmentată, precum instruirea la distanță.
  • Acces rapid: butonul Activ din partea laterală a dispozitivului permite accesul instantaneu în aplicațiile sau programele utilizate cel mai des. Este excelent pentru apeluri de urgență, scanare sau Google Push to Talk și multe altele.
  • Pregătită pentru industria de retail: Galaxy Tab Active3 este optimizată pentru scanarea codurilor de bare prin intermediul camerei foto. În acest fel ajută retailerii să gestioneze cu ușurință inventarul și să scaneze produsele pentru achiziție. Galaxy Tab Active 3 acceptă, de asemenea, NFC cu EMV de Nivel 1 pentru plată.
  • Touch Sensitivity: Când este activată în setări, funcția Touch Sensitivity le permite profesioniștilor să continue utilizarea lui Tab Active3 atunci când poartă mănuși. Gata cu timpul petrecut pentru scoaterea și punerea mănușilor.
  • S Pen certificat IP68: Perfect pentru realizarea semnăturilor și gestionarea documentelor complexe atunci când este necesară utilizarea mănușilor, S-Pen-ul este, de asemenea, rezistent la apă și praf.

Principala protecție mobilă adusă de Samsung

Samsung se străduiește să le ofere companiilor cele mai bune produse și soluții mobile posibile. Ca parte a acestui angajament, Galaxy Tab Active 3 și smartphone-ul robust Galaxy XCover Pro vor suporta până la trei generații de actualizări ale sistemului de operare Android. Tab Active 3 este, de asemenea, protejat prin Samsung Knox, platforma Samsung de securitate pentru o protecție sporită, precum și actualizări regulate de securitate Android. Samsung Knox poate fi, de asemenea, personalizat de către administratorii IT pentru a gestiona programele și aplicațiile utilizate în întreaga companie; oferă control complet asupra ecosistemului mobil; permite angajaților să se concentreze doar asupra provocărilor de la locul de muncă.

Tab Active 3 este cel mai recent exemplu pentru angajamentului Samsung de a oferi cea mai bună experiență pentru clienții business-urilor din întreaga lume. Compania se străduiește să ofere soluții inovatoare, venind în ajutorul organizațiile pentru a le facilita un mediu de business lipsit de griji și o siguranță impecabilă asigurată de Samsung.

Noua tabletă Samsung Galaxy Tab Active 3 va fi disponibil pe anumite piețe începând de astăzi. Tableta va fi disponibilă inițial în Europa și Asia, disponibilitatea extinzându-se și în alte regiuni în perioada următoare.

Specificații Samsung Galaxy Tab Active 3

Display8 inch PLS TFT LCD  │ rezoluție WUXGA (1920 x 1200 pixeli)
ProcesorSamsung Exynos 9810 Octa-core, 2.7GHz + 1.7GHz
Suport LTE4G FDD LTE │ 4G TDD LTE
Memorie4GB + 64 / 128GB extensibilă cu micro-SD până la 1TB
CamerăSpate: 13 MP AF + 5MP, Flash LED
PorturiUSB 3.1 Gen 1,  Pin Pogo
SenzoriAccelerometru, senzor de amprentă, giroscop, geomagnetic, senzor Hall, senzor de lumină RGB, senzor de proximitate
ConectivitateWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5GHz │ HE80 │ MIMO │ 1024-QAM │ Wi-Fi Direct
OSAndroid 10, One UI 2.1 │ Va primi trei actualizări de software
GPSGPS + Glonass + Beidou + Galileo
Dimensiuni, Greutate126,8 x 213,8 x 9,9mm, 426g (WiFi) / 429g (LTE)
Baterie5.050mAh │ Înlocuibilă de către utilizator
CertificareIP68  Rezistență la apă și praf │ MIL-STD-810H │Husă de protecție anti-șoc în cutie
PenS Pen (Certificat IP68)
SecuritateSamsung Knox │ Autentificare biometrică (recunoașterea feței, scaner de amprentă)