Samsung Knox a primit Best Mobile Innovation din partea GSMA

1003
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung Knox este un set de caracteristici de securitate preinstalat în majoritatea smartphone-urilor, tabletelor și smartwatch-urilor Samsung. Acum Samsung Knox a primit premiul pentru cea mai bună inovație mobilă pentru încredere digitală la MWC 2020 Barcelona de la GSMA. Mobile World Congress din acest an s-ar putea să fie anulat din cauza temerilor asupra infecției cu virusul corona.

Totuși premiile Global Mobile Awards acordate de GSMA au fost anunțate. GSM Association sau Global System for Mobile Communications, este organizația care reprezintă interesele operatorilor de rețele de telefonie mobilă din întreaga lume. Samsung reușește întotdeauna să obțină premii din partea acestei organizații și nici anul acesta nu face excepție.

Platforma Samsung Knox o dovadă a nivelului de securitate Samsung

Samsung Knox a fost premiată de Global Mobile Awards drept cea mai bună inovație mobilă pentru construirea încrederii în era digitală. Samsung consideră securitatea ca un aspect extrem de important al menținerii unei relații de încredere cu clienții săi. Compania păstrează securitatea ca prioritate la fiecare pas. Totul începe de la proiectarea procesorului la sistemul de operare și până la aplicații.

Knox protejează toate datele stocate, trimise sau primite pe dispozitivele consumatorilor pe întregul ciclu de viață al dispozitivului. Fiind cel mai mare furnizor de telefonie mobilă de pe planetă, Samsung prin platforma Knox a securizat deja miliarde de dispozitive și a fost recunoscută atât de industria mobilă, cât și de guvernele de pe glob.

GSMA reprezintă interesele a peste 750 de operatori de telefonie și aproape 400 de companii din ecosistemul mobil. GSMA organizează, de asemenea, evenimentele anuale MWC de la Barcelona, ​​Los Angeles și Shanghai, precum și mai multe conferințe regionale.

Un complet format din șase judecători a fost responsabil de selectarea câștigătorului acestui premiu special. Samsung Knox a fost ales de către juriu, care a subliniat, de asemenea, că platforma Knox este „o soluție foarte bună la problema securității dispozitivelor – o platformă globală cu un înalt grad de apărare”.

Nu este prima dată când Samsung Knox a primit un premiu. Platforma de securitate mobilă Samsung a mai fost premiată de GSMA, a primit Global Mobile Awards pentru cel mai bun produs de securitate / antifraudă în 2015.