Tableta Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro mai aproape de lansare

220
Tableta Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro mai aproape de lansare
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung are o nouă tabletă Android robustă în curs de dezvoltare, este vorba despre Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro. Această tabletă a fost programată oficial să sosească pe 13 iulie a acestui an, dar încă lipsește de pe piață. Se pare că Samsung a anunțat prematur acea dată, deoarece produsul mai avea de obținut aprobări de reglementare. Cu câteva săptămâni în urmă, tableta a apărut pe site-urile web Safety Korea, Bluetooth SIG și Google Play Console. Acum, agenția americană FCC a certificat pe Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro.

Viitoarea tabletă robustă de la Samsung a apărut zilele trecute în baza de date Federal Communications Commission (FCC). Are numărul de model SM-T636B. Aceasta este varianta 5G a tabletei Tab Active 4 Pro. Tableta va avea un ecran cu diagonala de 10,4 inch (26,42 centimetri) cu rezoluție Full HD și suport pentru S Pen-ul Samsung. Procesorul Snapdragon 778G va alimenta dispozitivul, cu cel puțin 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare. Dispune de un slot pentru card micro-SD pentru extinderea stocării. Dispozitivul va rula pe software-ul Android 12L și One UI 4.1.1 din cutie.

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro poate fi lansată în orice moment

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro este o tabletă robustă și, fără a fi surprinzător, dispune de butoane fizice pentru navigare. De asemenea, are un corp voluminos cu rame mai groase în jurul afișajului. Pentru cei care nu au nevoie de conectivitate celulară, Samsung va oferi dispozitivul și într-o variantă numai Wi-Fi. Această variantă poartă numărul de model SM-T6360, potrivit AndroidHeadlines. În rest, este identică cu prima și are suport pentru Bluetooth 5.2 și NFC.

După cum am menționat mai sus, Samsung a anunțat lansarea pe 13 iulie pentru Galaxy Tab Active 4 Pro. Tableta trebuia să fie însoțită de un alt produs robust, smartphone-ul Samsung Galaxy XCover 6 Pro. Dar acesta din urmă a devenit oficial cu aproximativ două săptămâni înainte de termen. Aceasta a fost o surpriză, deoarece compania tocmai anunțase o dată oficială de lansare a acestuia.

FCC – Federal Communications Commission este formată din cinci comisari (anterior erau șapte, dar numărul a fost redus din cauza reducerilor bugetare). Aceștia sunt numiți pentru cinci ani de președintele SUA și trebuie confirmați de Senat.

Cu toate acestea, ne așteptam ca Galaxy Tab Active 4 Pro să sosească la timp. Dar nici asta nu s-a întâmplat, Samsung pare să fi uitat de ea. Cu toți ochii pe marele eveniment Galaxy Unpacked de la începutul acestei luni, nimeni nu a vorbit despre tableta robustă. Acum, după ce Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 au fost întoarse pe toate părțile, vedem Galaxy Tab Active 4 Pro în mai multe liste de certificare, inclusiv FCC.

Cele mai recente evoluții sugerează că Samsung se pregătește în sfârșit să lanseze Galaxy Tab Active 4 Pro. Lansare poate acea loc oricând de acum încolo, tableta are deja toate certificările necesare.