Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro încă așteptată pentru lansare

239
Galaxy Tab Active 4 Pro inca asteptata pentru lansare
Sursa foto: androidheadlines.com

Noile pliabile Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 au suscitat intense dezbateri în lumea tehnologică în ultima săptămână. Au fost foarte multe laude și aprecieri încât Samsung se pare că a fost luat de val. În timp ce compania se pregătea pentru evenimentul Galaxy Unpacked, dar și în euforia de după, se pare că a uitat de Galaxy Tab Active 4 Pro. Noua tabletă robustă Android trebuia să fie lansată în iulie, dar încă nu a devenit oficială.

La mijlocul lunii iunie, Samsung a anunțat că va prezenta pe Galaxy Tab Active 4 Pro și Galaxy XCover 6 Pro pe 13 iulie. Dar compania l-a prezentat pe acesta din urmă cu câteva săptămâni mai devreme, la sfârșitul lunii iunie. Nu a dezvăluit ce a determinat lansarea timpurie a noului smartphone robust. Samsung a anunțat totul, de la specificații și caracteristici cheie până la prețul și disponibilitatea dispozitivului. A lansat chiar și un videoclip promoțional pentru Galaxy XCover 6 Pro.

Viitoarea tabletă Active 4 Pro cu procesor Snapdragon 778G

Tableta Galaxy Tab Active 4 Pro nu a însoțit smartphone-ul robust. Ne așteptam să ajungă conform programării anterioare, adică pe 13 iulie. Cu toate acestea, iulie a venit și a plecat, iar noua tabletă ia-o de unde nu-i. Se pare că Samsung tocmai și-a dat seama de asta și acum adună ultimele certificări pentru ea. Viitoarea tabletă a apărut recent pe portalul de certificare Safety Korea.

Tableta a primit anterior certificări de la Bluetooth SIG și Google Play Console, dezvăluind unele dintre specificațiile sale. Noua tabletă Samsung va avea procesorul Snapdragon 778G. Acest procesor este și la bordul lui Samsung Galaxy A73, lansat în acest an. Procesorul va fi însoțit de 4GB de memorie RAM, probabil doar una dintre multele opțiuni, chiar dacă predecesorul Galaxy Tab Active 3 avea doar această opțiune.

Google Play Console este platforma oferită de Google dezvoltatorilor Google Play și Android pentru a-și monitoriza performanța aplicațiilor listate în Google Play Store. Cu Play Console puteți testa și înțelege cum funcționează o aplicație Android înainte de lansare.

Potrivit AndroidHeadlines, Safety Korea a certificat pe Galaxy Tab Active 4 Pro cu numărul de model SM-T636N. Ar trebui să fie varianta LTE a tabletei pentru piața internă din Coreea de Sud. Pe piețele internaționale, litera „N” din numărul modelului va fi înlocuită cu „B” sau „U”. Modelul Wi-Fi poartă numărul de model SM-T630.

Galaxy Tab Active 4 Pro poate fi lansată în orice moment

Apariția pe site-ul Safety Korea conține și o fotografie a viitoarei tablete Samsung. Vedem un design robust, cu rame groase în jurul afișajului și trei butoane fizice. Putem vedea și o cameră frontală, cel mai probabil va avea una și la spate. Nu știm momentan rezoluția acestor camere.

Dispozitivul măsoară aproximativ 245 x 170 mm, o dimensiune similară cu Galaxy Tab Active Pro original lansat în 2019. Acest lucru sugerează că Galaxy Tab Active 4 Pro va avea un ecran de 10,1 inch (25,65 centimetri). Sigur este doar o supoziție, încă nu știm nimic concret despre diagonala ecranului. Rezoluția va fi de 1920 x 1200 pixeli și un raport de 16:10 – destul de standard pentru o tabletă. De asemenea, dispozitivul va rula pe Android 12L care este optimizat pentru ecrane mari (de unde L din nume), inclusiv tablete.

Deși nu se vede în fotografie, Samsung va oferi probabil suport S Pen cu această tabletă. Ar trebui să existe și o carcasă rigidă cu toc pentru a păstra stiloul. Din păcate, nu se știe când va deveni oficială Galaxy Tab Active Pro, poate ajunge în orice moment. A ratat deja o dată de lansare și nu putem decât spera că va fi lansată în scurt timp.