Tableta Galaxy Tab Active 4 Pro lansată de Samsung

379
Samsung lanseaza Galaxy Tab Active 4 Pro
Sursă foto: Samsung global Nevsroom

Samsung a lansat ieri noua tableta Galaxy Tab Active 4 Pro – o tabletă versatilă, suficient de puternică și portabilă pentru productivitate sporită. Rezistentă, cu caracteristici avansate de productivitate și prevăzută cu platforma de securitate Samsung Knox, Galaxy Tab Active 4 Pro este proiectată să facă față provocărilor lumii de business dinamice din ziua de azi.

Recenta trecere de la munca la birou la muncă de oriunde din lume a creat o cerere copleșitoare pentru dispozitive robuste, portabile și conectate, care permit utilizatorilor să rezolve orice sarcină,  indiferent de unde lucrează. Cu Galaxy Tab Active 4 Pro, am fost atenți să creăm o tabletă durabilă și ușor de manevrat. Am vrut să asigurăm performanță și conectivitate, pentru a ușura munca oamenilor”. A declarat KC Choi, EVP și șef al echipei Global mobile B2B, din cadrul diviziei MX Business, Samsung Electronics, potrivit Samsung Newsroom.

Galaxy Tab Active 4 Pro, ușoară și rezistentă pentru toate condițiile muncă

Galaxy Tab Active 4 Pro are un ecran LCD TFT de 10,1 inch (25,65 centimetri) cu o rezoluția 1920 x 1200. Samsung nu a specificat ce procesor este la bord (un procesor Octa-Core), dar se pare că este Qualcomm Snapdragon 778G. Tableta vine în două configurații de memorie, cu 4 / 6GB de RAM și 64 /128GB stocare. Stocarea poate fi extinsă prin micro-SD cu până la 1TB.

Tableta este suficient de rezistentă pentru a face față celor mai solicitante medii de lucru. Echipată cu Corning Gorilla Glass 5, cu Tab Active 4 Pro nu veți avea probleme la căderi și zgârieturi. De asemenea, rezistă atunci când este scăpată de la o înălțime de până la 1m. Husa inclusă în pachet oferă protecția dispozitivului atunci când este scăpat de la înălțimi de până la 1,2 metri. Galaxy Tab Active 4 Pro și S Pen-ul său integrat au certificare IP68, pentru rezistența la praf și apă. Este certificată MIL-STD-810H pentru rezistență la altitudini și temperaturi extreme, vibrații și umiditate.

Noua tabletă Samsung este concepută pentru a face munca mai ușoară, indiferent dacă este la birou sau pe teren. Tableta permite utilizatorilor setarea unor taste pentru accesarea rapidă a aplicațiile de care au nevoie urgent sau în mod obișnuit. Sensibilitatea la atingere a afișajului este, de asemenea, reglabilă. Acest lucru este foarte util celor a căror muncă implică utilizarea mănușilor. Galaxy Tab Active 4 Pro vine și cu o creștere semnificativă a volumului maxim. Astfel cei care lucrează pe teren pot auzi sunetele clar, chiar și în medii zgomotoase.

Tableta este compatibilă cu o serie de accesorii de la Samsung și parteneri terți, de la huse proiectate ergonomic, cu mâner sau de tip stand, până la suporturi de încărcare, huse cu tastatură atașabile sau scanere de coduri de bare portabile.

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro excelentă pentru companiile moderne

Alte specificații includ o cameră principală de 13MP și una selfie de 8MP. Are conectivitate 5G, LTE, Wi-Fi 6, NFC, conectivitate Bluetooth 5.2 și un port USB-C. Galaxy Tab Active 4 Pro are o baterie de 7.600 mAh, care spre deosebire de alte tablete Galaxy este detașabilă. Prin activarea modului No Battery, dispozitivul poate fi utilizat în continuare fără baterie, prevenind în același timp epuizarea bateriei, chiar și în medii cu temperaturi ridicate.

Tableta este livrată cu o husă de protecție anti-șoc; are suport Dolby Atmos, două microfoane, Samsung Knox, Samsung DeX și un scaner de amprente. Husa are un toc dedicat S Pen, iar tableta + husa și S Pen-ul cântăresc aproximativ 833 grame toate.

Robustă pe exterior și sofisticată în interior, tableta dispune de cel mai bun software și un hardware puternic Samsung. Android 12 și interfața One UI oferă o experiență mobilă intuitivă care permite utilizatorilor să rămână conectați și productivi cu viteze de procesare rapide.

Tableta dispune de NFC și o platformă Knox mobilă pentru POS (punct de vânzare), ceea ce o face un instrument puternic pentru afacerile de vânzare cu amănuntul. Dispunând de Knox Capture, tableta poate funcționa ca un scaner de coduri de bare pentru verificarea inventarului.

Pentru cei care lucrează de la birou, Tab Active 4 Pro le oferă opțiunea de a conecta tableta la un monitor prin Samsung DeX  sau activarea modului Standalone pentru a emula o interfață desktop pe tabletă.

Dură în interior cu protecție în timp integrată

Odată cu trecerea de la munca la birou la munca la distanță, securitatea este tot mai importantă. Acesta este motivul pentru care Samsung oferă Knox Suite, o platformă all-in-one care facilitează echipelor IT să configureze, să securizeze, să gestioneze și să analizeze dispozitive – fie că este vorba de un singur dispozitiv sau de o întreagă serie. Platforma de securitate Samsung, Samsung Knox, asigură tabletei protecții hardware și software complet integrate. Pornind de la cip, platforma oferă protecție end-to-end în timp real împotriva amenințărilor cu care se confruntă utilizatorii la muncă.

Tableta Samsung are garantat cinci ani de actualizări de securitate și trei upgrade-uri de sistem de operare. În acest fel companiile pot utiliza dispozitivele în siguranță și pe termen lung, știind că sunt întotdeauna protejate.

Galaxy Tab Active 4 Pro va fi disponibilă începând cu luna septembrie în unele părți ale Europei. Ulterior tableta va fi disponibilă și în Asia, America Latină, America de Nord și Orientul Mijlociu.

Vom reveni zilele următoare pe larg cu toate specificațiile și caracteristicile noii tablete Samsung.