Knox Capture transformă telefoanele Samsung în scanere de coduri de bare

689
Knox Capture transforma telefoanele Samsung in scanere de coduri de bare
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung în cooperare cu Scandit, își extinde serviciile Knox pentru a include o soluție de citire de date bazată pe software. Aplicația transformă dispozitivele mobile selectate în scanere de coduri de bare mobile. Cu Knox Capture, o gamă largă de diferite tipuri de coduri de bare pot fi citite rapid și ușor.

Citirea se poate face chiar și în condiții dificile, cum ar fi condiții de iluminare slabe și unghiuri nefavorabile. Aplicația va fi disponibilă mai întâi pe anumite modele robuste Samsung, cum ar fi Galaxy XCover 5, Galaxy XCover Pro și Galaxy Tab Active 3 din martie 2021. Urmează ca Samsung Knox Capture să ajungă pe mai multe dispozitive.

Smartphone-urile și tabletele sunt utilizate în tot mai multe domenii într-o mare varietate de industrii. Cu așa-numitele dispozitive robuste, fluxurile de lucru pe bază de hârtie pot fi, de asemenea, digitalizate și astfel adaptate în medii mai dure, cum ar fi halele fabricilor sau șantierele de construcții. „Calitatea, fiabilitatea și prețul sunt criterii importante la achiziționarea de dispozitive robuste. Capacitatea de a scana codurile de bare devine din ce în ce mai importantă. Cu Knox Capture răspundem la această nevoie și combinăm smartphone-ul și scanerul mobil într-un singur dispozitiv”. A spus Sascha Lekic, Director IT & Mobile Communications B2B la Samsung Electronics GmbH, conform Samsung Newsroom.

Knox Capture – scanare rapidă și precisă a codurilor de bare.

Rapid și ușor: de la configurarea dispozitivului la funcționarea zilnică. Knox Capture se adresează angajaților din logistică sau transport, dar și de pe piața cu amănuntul și a asistenței medicale. Aplicația face posibilă scanarea codurilor de bare repede și ușor, aproape cum faci o fotografie cu smartphone-ul. Este acceptată o gamă largă de diferite tipuri de coduri de bare, inclusiv coduri de bare 1D liniare și coduri de bare 2D.

Datorită diferitelor moduri de scanare multiplă și formatării avansate, este de asemenea posibil să scanați mai multe obiecte simultan. Aplicația dezvoltată împreună cu Scandit poate fi utilizată și în condiții dificile, cum ar fi condiții de iluminare slabe și unghiuri nefavorabile. Chiar și cu mănuși aplicația poate fi pornită cu ușurință. Cu Samsung Galaxy XCover Pro poate fi pornită prin butonul XCover de pe partea laterală a smartphone-ului. Acesta poate fi programat și atribuit astfel încât aplicația să se deschidă la tastare.

Scandit a fost fondată în 2009 de un grup de cercetători de la MIT, ETH Zurich și IBM Research. Compania are sediul în Zurich, Elveția. Scandit furnizează software pentru asistență medicală, scanarea codurilor de bare, realitate augmentată, recunoașterea textului, etc.

Pentru a putea utiliza Knox Capture, nu fiecare angajat trebuie să descarce și să instaleze aplicația. Cu pluginul Samsung Knox Service, administratorii IT pot configura, furniza și gestiona captarea codurilor de bare în mod central pentru întreaga flotă de dispozitive. Descarcă aplicația prin contul lor Google Play gestionat și creează profilurile corespunzătoare pe dispozitive. Aplicațiile de scanare pot fi configurate prin EMM (Enterprise Mobility Management), astfel smartphone-urile și tabletele corespunzătoare au aceleași setări. Nu este necesară o integrare între aplicațiile companiei utilizate care accesează scanările și un software de scanare separat. Datele sunt prelucrate în întregime pe dispozitiv.

Aplicația Samsung poate fi folosită în orice domeniu

Knox Capture permite o transformare rapidă de la un dispozitiv mobil robust la un scaner de coduri de bare mobil. După activare aplicația de scanare poate fi utilizată special pentru servicii de curierat, de exemplu, atunci când livrează se un colet și trebuie să înregistreze dovada livrării sau pentru servicii de livrare de produse alimentare la cerere. În plus față de acest scenariu, există multe alte cazuri de utilizare în teren sau în gestionarea stocurilor, cum ar fi comerțul cu amănuntul, transportul și logistica, precum și producția.

În plus față de Knox Capture, Samsung oferă clienților finali comerciali, împreună cu partenerii săi Koamtac și ProGlovem, soluții de partener profesionist pentru tot ce are legătură cu scanarea.

Din martie 2021, Knox Capture va fi disponibiă pentru Galaxy XCover 5, Galaxy XCover Pro și Galaxy Tab Active 3. Apoi Samsung Knocx Capture va trece și pe alte dispozitive, smartphone-uri / tablete Samsung.