Samsung Galaxy Tab Active 5: specificații și fotografii

255
Samsung Galaxy Tab Active5
Sursa foto: mspoweruser.com

În următoarea perioadă Samsung va lansa tabletă robustă Samsung Galaxy Tab Active 5. Viitoarea tabletă va avea rezistență militară, noi funcții de productivitate și platforma de securitate Samsung Knox. Dispozitivul este destinat angajaților care folosesc pe tot parcursul zilei de lucru dispozitive în medii provocatoare.

Colegii noștri de la MyPoweruser au publicat în exclusivitate randările oficiale și specificațiile tehnice ale acestei viitoare tablete Samsung Galaxy Tab Active 5. Tableta va veni cu platforma de securitate Samsung Knox, care oferă protecție de la nivel hardware până la nivel software. Utilizatorii vor putea debloca dispozitivul cu recunoașterea feței sau scanarea amprentei și vor putea personaliza tasta programabilă pentru acces rapid la aplicațiile sau funcțiile utilizate frecvent.

Samsung nu a anunțat încă prețul sau disponibilitatea tabletei Galaxy Tab Active 5, dar fiind certificată deja de Bluetooth SIG, lansarea nu poate fi departe. Viitoarea tabletă Samsung va concura cu alte dispozitive robuste de pe piață, cum ar fi Panasonic Toughbook și Dell Latitude.

Galaxy Tab Active 5 va avea un ecran cu diagonala de 8 inch (20,32 centimetri) cu rezoluție WUXGA (Wide Ultra XGA) 1920×1200. Ecranul de tip LCD TFT va avea sensibilitate la atingere și protecție Corning Gorilla Glass 5 pentru rezistență la zgârieturi. Procesorul Exynos 1380 însoțit de 4 / 6GB de RAM și 64 / 128GB stocare vor fi la bord. Stocarea poate fi extinsă printr-un card Micro-SD până la 1TB. O baterie de 5.050 mAh, care poate fi înlocuită de utilizator, va rezista până la 16 ore de redare video, până la 15 ore de utilizare a internetului și până la 33 de ore de convorbire 4G LTE.

Tableta va suporta, de asemenea, conectivitate 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, NFC și GPS. Pe partea de senzori ne așteptăm la accelerometru, senzor geomagnetic, giroscop, senzor de lumină și proximitate, printre altele. GPS, GLONASS, Galileo, Beidou și QZSS vă vor ghida la nivel global.

BeiDou (BDS) este un sistem de poziționare globală chinezesc alcătuit din două constelații separate de sateliți. BeiDou este numele chinezesc al constelației Ursa Mare – Carul Mare. BeiDou are 44 de sateliți operaționali (decembrie 2023).

Galaxy Tab Active 5 va veni cu Samsung Knox, care oferă protecție de la nivel hardware până la nivel software. Utilizatorii vor putea debloca dispozitivul cu recunoașterea feței sau scanarea amprentei și vor putea personaliza tasta programabilă pentru acces rapid la aplicațiile utilizate frecvent. Sistem de operare Android 14 va fi pe partea de software.

Tableta va avea certificare IP68 pentru rezistență la praf și apă și standardul militar american MIL-STD-810H pentru durabilitate. Galaxy Tab Active 5 va include, de asemenea, un S Pen cu rating IP68, care poate fi folosit pentru scriere, desen sau navigare pe ecran. Dispozitivul va avea un sistem de sunet Dolby Atmos și două microfoane pentru o calitate audio clară.