Tableta Samsung Galaxy Tab Active 5 certificată de Bluetooth SIG

183
Galaxy Tab Active 5 Bluetooth SIG
Sursa foto: via mysmartprice.com

Despre tabletele Samsung Galaxy Tab Active 5 și Galaxy Active 5 5G au fost mai multe informații în ultimul timp. Acum cele două tablete Active 5 au fost certificate de Bluetooth SIG, semn că lansarea este aproape. Din păcate, certificarea Bluetooth nu oferă detalii despre dispozitiv, dar confirmă încă odată numele.

Samsung se pregătește să dezvăluie cea mai recentă serie Tab Active 5. Recent, pe site-ul de certificare FCC au apărut versiunile 5G și Wi-Fi ale dispozitivului. Acum viitoarele tablete Active 5 și Active 5 5G au fost văzute pe site-ul web de certificare Bluetooth SIG cu numerele de model SM-X300, SM-X306B/N și, respectiv, SM-X308U/B. Din certificarea FCC am aflat că tableta va avea 128GB de stocare internă, suport pentru carduri Micro-SD de până la 64GB, suport S-Pen și un încărcător de 15W.

Din păcate, lista de certificare Bluetooth SIG nu dezvăluie nicio specificație a dispozitivului, potrivit MySmartPrice. Dar, a fost iarăși confirmat numele oficial al tabletei și numerele de model. Toate acestea sugerează o lansare iminentă pentru Samsung Galaxy Tab Active 5 și Galaxy Active 5 5G.

Tableta a fost testată și pe site-ul Geekbench cu numărul de model SM-X306B. Aici a obținut 1.022 puncte în testul single-core și 2.815 puncte la testul multi-core. Lista pe Geekbench dezvăluie, de asemenea, că tableta va rula pe Android 14 și va avea 6GB de memorie RAM. În afară de asta, nu avem prea multe informații despre Galaxy Tab Active 5 și Galaxy Active 5 5G. Cu toate acestea, ne așteptăm să obținem mai multe detalii în zilele următoare.

LCD TFT (liquid-crystal display / thin-film-transistor). Este o variantă a unui afișaj cu cristale lichide care utilizează tehnologia cu tranzistor cu peliculă subțire pentru a îmbunătăți calitățile imaginii, cum ar fi adresabilitatea și contrastul.

Ne așteptăm că Galaxy Tab Active 5 să împrumute mai multe de la Tab Active 4. Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro are un ecran LCD TFT de 10,1 inch (25,65 cm) cu o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli. Ecranul este protejat de sticla Corning Gorilla Glass 5. Tableta are la bord procesorul Qualcomm Snapdragon 778G alături de GPU Adreno 642L. Tableta este disponibilă în două configurații de stocare: 4GB RAM cu 64GB stocare / 6GB RAM cu 128GB stocare.

În ceea ce privește caracteristicile camerei, Galaxy Tab Active 4 Pro are o singură cameră spate de 13MP și o cameră frontală de 8MP pentru selfie-uri. Tableta are o mufă pentru căști de 3,5 mm, un senzor de amprentă montat în față, accelerometru, giroscop, senzor de proximitate și busolă. Tab Active 4 Pro este alimentată de o baterie de 7.600 mAh.