Samsung Galaxy Tab Active Pro primește patch-ul de securitate din iulie 2022

237
Samsung Galaxy Tab Active Pro
Sursa foto: sammobile.com

Samsung a lansat corecția de securitate din iulie 2022 pe smartphone-urile și tabletele sale. După seriile Galaxy Note 20, Galaxy S21 și Galaxy S22, acum și alte dispozitive, inclusiv tableta Samsung Galaxy Tab Active Pro, au primit noul patch de securitate. Mai amintim aici dintre ultimele modele care primesc actualizarea pe Galaxy A42 5G și seria Galaxy Note 10.

Noua actualizare de securitate pentru Galaxy Tab Active Pro vine cu versiunea de firmware T540XXS3CVF3. Corecția de securitate de luna această are o mărime de 4,84GB. Versiunea LTE a tabletei robuste a început să primească actualizarea din iulie 2022 cu versiunea de firmware T545XXS3CVF3_B2BF în Mexic. Noua actualizare remediază peste 50 de vulnerabilități de securitate găsite în dispozitivele Galaxy. Potrivit SamMobile, actualizarea se va extinde în zilele următoare la nivel global.

Samsung Galaxy Tab Active Pro, încă excelentă

Tableta Galaxy Tab Active Pro a fost lansată în urmă cu trei ani, cu Android 9 la bord. A primit actualizarea Android 10 în 2020 și actualizarea Android 11 în 2021. Este posibil să nu primească sistemul de operare Android 12 și interfața One UI 4. Tableta Galaxy Tab Active Pro este echipată cu S Pen și beneficiază de modul Samsung DeX care îi permite să se transforme într-un computer odată conectat la un monitor printr-un simplu cablu HDMI. De asemenea, poate fi folosită în orice moment ca laptop cu adăugarea unei tastaturi și a unui mouse.

Galaxy Tab Active Pro are un afișaj LCD de 10,1 inch (25,65 centimetri); un procesor Snapdragon 710; o baterie de 7.600 mAh; 4GB de memorie RAM și 64GB capacitate de stocare. Tableta Active Pro este certificată cu standardul militar american MIL-STD-810G și IP68 pentru rezistență la praf/apă (până la 1,5 m timp de 30 de minute).

Numele Active în dispozitivele Samsung (tablete, smartwatch-uri) înseamnă angajat în acțiune, energic, care implică efort fizic și acțiune. Un astfel de dispozitiv este robust și are puterea și capacitatea de a înfrunta diferite situații grele.

Tabletele din gama Galaxy Active sunt foarte apreciate de utilizatorii pentru construcția solidă alături de caracteristici de productivitate, putând rezista la șocurile și impacturile pe care le pot avea pe teren.

Dacă sunteți un utilizator de Samsung Galaxy Tab Active Pro veți primi o notificare cu privire la această actualizare. Dacă nu ați primit încă notificarea, verificați manual dacă a sosit accesând Setări -> Actualizări software -> Descărcare și instalare.