Acasă Stiri Puternice și portabile: dispozitivele Samsung Galaxy Active foarte apreciate

Puternice și portabile: dispozitivele Samsung Galaxy Active foarte apreciate

Transformarea digitală a afacerilor din întreaga lume are loc în ritm vertiginos, companiile stabilindu-și deja strategiile digitale cu ani în avans. Dar, ca multe alte lucruri, impactul pandemiei COVID-19 a schimbat toate acestea. Astfel multe domenii au fost nevoite să accelereze masiv această transformare și să caute soluții tehnologice inovatoare pentru a se adapta la noua lume. Aici au un rol important și dispozitivele Samsung Galaxy Active.

Industriile care operează în primele linii, cum ar fi petrolul și gazele, construcțiile și ingineria, producția și logistica, au trebuit să privească din ce în ce mai mult la tehnologii care să răspundă nevoilor de mobilitate și de productivitate a forței de muncă. Aceste domenii și nu numai, au nevoie de dispozitivele mobile off-road puternice și portabile. Vorbim de Galaxy Tab Active 3, Galaxy Tab Active Pro, Galaxy XCover Pro, dar și alte dispozitive Samsung Galaxy Active. Acestea sunt dotate cu caracteristici de productivitate, putând rezista la șocurile și impacturile pe care le pot avea pe teren.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy Active – concepute pentru a face față oricărei situații

Indiferent dacă sunteți muncitor în construcții, șofer de livrare produse sau asistentă medicală într-o unitate de terapie intensivă, există șanse ca tableta sau smartphone-ul să vă fie alături în orice moment. Dispozitivele Samsung Galaxy Active au fost construite având în vedere acest tip de utilizare. Pe lângă faptul că sunt compatibile cu IP68, îndeplinesc și standardul militare (MIL-STD-810H) pentru căderi, temperaturi, presiune scăzută, altitudine și șocuri.

Cu fiecare dispozitiv, Samsung s-a concentrat pe nevoile specifice ale afacerilor. Pentru industriile care funcționează în aer liber, cum ar fi construcțiile și agricultura, unde utilizarea cu o singură mână și portabilitatea sunt primordiale, Samsung Galaxy XCover Pro este ideal. Are un ecran de 6,3 inch (16 cm), suficient de mare pentru orice nevoi.

MIL-STD este un acronim pentru standard militar american folosit pentru testarea echipamentelor și dispozitivelor militare de către armata SUA. Un produs certificat MIL-STD este conform cu anumite cerințe și obiective stabilite de DoD (Department of Defense USA).

Pe partea de tablete, Samsung Galaxy Tab Active Pro oferă un ecran Full HD de 10,1 inch (25,65 centimetri). Este ideală pentru multitasking și vizualizarea imaginilor detaliate precum hărțile și înregistrările pacienților. Ecranul de pe Samsung Galaxy Tab Active 3 de 8 inch (20,32 centimetri) este mai compact. Dar încă oferă un spațiu de lucru amplu și mobilitate pentru naveta între punctele de lucru. Galaxy Tab Active 3 și Galaxy Tab Active Pro sunt echipate cu S Pen.

Mulți lucrători poartă obligatoriu mănuși din motive de sănătate, siguranță, reglementare și control al calității. Dispozitivele Samsung Galaxy Active sunt proiectate cu o sensibilitate sporită la atingere. În acest fel permit interacțiunea chiar și cu mănușile. Astfel lucrătorii pot rămâne concentrați asupra sarcinilor fără a fi nevoie să scoată mănușile. Sensibilitatea la atingere poate varia în funcție de materialul mănușii.

Soluții adaptabile și versatile cu dispozitivele Samsung

Multe domenii au trebuit să se adapteze astfel încât lucrătorii lor să fie gata să lucreze oriunde și oricând. Dispozitivele Samsung Galaxy Active Galaxy, pe lângă faptul că sunt durabile, oferă și câteva caracteristici inovatoare de productivitate care ajută la realizarea acestei versatilități.

Samsung DeX permite utilizatorilor să conecteze o tabletă sau un smartphone Samsung și să îl utilizeze ca computer desktop. Astfel au la dispoziție un instrument valoros și pot beneficia și de o experiență tip birou când sunt pe teren. Un dispozitiv precum Galaxy Tab Active 3 sau Galaxy Tab Active Pro poate fi conectat la un monitor pentru a vizualiza imagini și videoclipuri la dimensiune completă, pentru a transfera fișiere, pentru a completa rapoarte etc.

Printre beneficiile funcționalității DeX se numără capacitatea de a reduce hardware-ul necesar pentru a face treaba, iar timpul petrecut schimbând dispozitivele înseamnă o eficiență mai bună a muncii. Pentru a atinge acest obiectiv, Galaxy Tab Active 3 și Galaxy XCover Pro sunt echipate cu Knox Capture. Este o aplicație de scanare de nivel profesional. Samsung Knox capture permite angajaților să citească rapid toate tipurile majore de coduri de bare. Pentru lucrătorii din depozite care trebuie să scaneze pachete pentru livrare, aceasta înseamnă că sarcinile care ar necesita în mod obișnuit echipamente de scanare specializate pot fi realizate pe smartphone sau tabletă.

Colaborare și conexiune

Fie că este vorba de construcții, lucrări de teren, șantiere sau birouri, echipele au nevoie de tehnologii care să le permită să colaboreze și să rămână conectate între ele. Samsung Galaxy XCover Pro pune comunicarea instantanee la îndemâna lucrătorilor. Are taste ușor programabile pentru o caracteristică Push-to-Talk care poate iniția Microsoft Teams Walkie-Talkie prin simpla apăsare a unui buton.

Comunicarea constantă și colaborarea activă vă pot consuma bateria, mai ales în zilele intense de lucru. De aceea, toate dispozitivele Samsung Galaxy Active au o durată lungă de viață a bateriei. Când bateria este descărcată aceasta poate fi înlocuită rapid cu una de rezervă. Este deosebit de important pentru lucrătorii din zonele îndepărtate unde nu este posibil să reîncărcați o baterie la fața locului.

Stiri

Lansarea lui Galaxy S21 FE amânată pentru trimestrul patru 2021

Este posibil ca Samsung Galaxy S21 FE să nu ajungă pe piață decât în ​​al patrulea trimestru al acestui an. Potrivit ultimelor...

Samsung W22 5G alias Galaxy Z Fold 3, exclusiv pentru China

Lansarea lui Galaxy Z Fold 3 este foarte aproape. Toate informațiile de până acum sugerează că Samsung va lansa noul Fold 3,...

Galaxy Chromebook Go lansat cu procesor Intel Celeron și conectivitate LTE

Samsung a dezvăluit în liniște cel mai recent dispozitiv Chrome OS, Galaxy Chromebook Go. Compania nu a anunțat încă oficial noul laptop...

Samsung Galaxy S22 și S22+ vor avea camera principală de 50MP

Galaxy S21 și S21+ utilizează practic același hardware de cameră ca predecesorii lor din seria Galaxy S20. Acest lucru nu se va...

Samsung lansează Watch Design Studio și Good Lock la MWC 2021

Samsung se pregătește pentru evenimentul virtual Galaxy MWC, unde se va prezenta „Watch Design Studio” și „Good Lock”. Mobile World Congress 2021...

Iată cum arată Galaxy S21 Olympic Edition în viața reală, este drăguț

Modelul Samsung Galaxy S21 Olympic Edition nu este la fel de exclusivist ca predecesorii săi. Adică și noi muritorii de rând, care...

GPU AMD integrat în Exynos 2200 cu 30% mai rapid decât modelul actual

Următorul procesor Samsung Exynos, care va echipa cel mai probabil seria Galaxy S22, va avea un GPU puternic. Fabricat de AMD cu...