Galaxy Tab Active Pro a ajuns în SUA, modelul LTE va veni în curând

839
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a prezentat Galaxy Tab Active Pro la Samsung Developer Conference 2019 de la San Jose, California. Acest lucru a marcat lansarea oficială a tabletei robuste în Statele Unite, conform Sam Mobile. Doar varianta Wi-Fi este acum disponibilă pentru a fi achiziționată în SUA prin magazinele de retail partenere Samsung, în timp ce modelul LTE va fi lansat pe 15 noiembrie.

Samsung Galaxy Tab Active Pro a fost dezvăluit pentru prima dată acum câteva luni. A fost concepută ca o tabletă special destinată lucrului în afara biroului. Mediile dure sunt habitatul natural al acestui dispozitiv, potrivit pentru lucrul în producție industrială sau serviciile de siguranța publică.

Galaxy Tab Active Pro o nouă tabletă robustă pentru condiții de muncă dificile

Samsung a tratat Galaxy Tab Active Pro cu o acoperire de protecție rezistentă la șocuri. Astfel tableta poate supraviețui căderilor de la înălțimi de până la 1,2 metri fără a suferi deteriorări. Tableta în sine este certificată cu standardul militar american MIL-STD-810G și are rezistență la apă și praf IP68. Stylusul care este în dotarea tabletei beneficiază de același nivel de protecție.

Tableta Samsung vine cu multe caracteristici de securitate precum Samsung Knox, precum și caracteristici de productivitate, inclusiv DeX. Tableta este dotată, de asemenea, cu Citrix Workspace. În acest fel Samsung oferă întreprinderilor un mod sigur de a-și dota angajații cu instrumente și aplicații de la distanță.

Citrix Workspace este o platformă software pentru spații de lucru digitale dezvoltată de Citrix Systems. Aceasta permite mai multor utilizatori să acceseze de la distanță și să opereze desktop-urile Microsoft Windows, prin intermediul dispozitivelor situate în altă parte.

Când Samsung a introdus inițial pe Galaxy Tab Active Pro în lume, nu a intrat în detalii despre ceea ce poate acest dispozitiv. Desigur, specificațiile interne nu mai sunt un mister. În Statele Unite, Tab Active Pro este alimentată de chipsetul Snapdragon 670 de la Qualcomm. Acesta este însoțit de 4 GB de memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare extensibil. O cameră principală de 13 MP la spate și una pentru autoportrete frontal de 8 MP, compun departamentul foto.

Toate aceste componente se bazează pe o baterie de 7.600 mAh. Samsung Galaxy Tab Active Pro beneficiază de conectivitate NFC și Bluetooth 5.0, oferind în același timp o gamă largă de senzori, inclusiv un scaner de amprente.