Samsung Galaxy Tab M62 în lucru, este așteptată în curând

672
Samsung Galaxy Tab M62 in lucru este asteptata in curand
Sursa Foto: 91mobiles.com

Am scris la sfârșitul anului trecut despre o tabletă Samsung Galaxy Tab M62. Inițial despre acest dispozitiv s-a crezut că este un smartphone. Acum tableta Galaxy Tab M62 este în producție la fabrica Samsung din Noida, India și lansarea este așteptată în curând.

Mai multe imagini apărute cu tableta Samsung Galaxy Tab M62 dezvăluie un afișaj Infinity-O și o baterie mare. Știm că dispozitivul are numărul de model SM-M625F și va fi prima tabletă a companiei din seria Galaxy M. Având în vedere că este o ofertă entry-level, va avea doar o variantă Wi-Fi și, poate și una 4G.

Mai multe imagini cu Samsung Galaxy Tab M62

Având în vedere că este fabricată în India și este un model entry-level, cel mai probabil va debuta în aici. Din imaginile publicate cu Samsung Galaxy Tab M62 reiese că tableta este deja în lucru. Imaginile, care au fost publicate de 91Mobiles, provin din surse interne de la fabrica Greater Noida. Se pare că prima tabletă din seria Galaxy M va avea o cameră selfie aliniată la centru sus și o baterie mare.

De asemenea, pe una dintre fotografii se poate vedea numele „M62” scris în partea dreaptă sus. O altă imagine arată că în carcasă există un decupaj în partea de sus, probabil pentru procesor și un locaș pentru portul de încărcare din partea de jos. În plus, există o zonă dreptunghiulară imensă în centru. Acest lucru este probabil pentru baterie, dar nu există încă informații despre capacitatea sa. Specificațiile tabletei Samsung Galaxy Tab M62 sunt necunoscute în acest moment. Important este că vom ave o nouă serie de tablete Samsung, tablete din categoria entry-level.

Noida este un oraș satelit al capitalei New Delhi. Aici, în iulie 2018, Samsung a deschis aici cea mai mare fabrică pentru telefoane mobile din lume. Fabrica din Noida are o capacitate de producție de 120 de milioane de unități pe lună.

Deși nu este confirmat, Galaxy Tab M62 ar putea fi poziționată sub seria Galaxy Tab A ca preț. Tableta poartă numărul de model SM-M625F și va oferi 256 GB stocare la bord. Ar putea exista mai multe variante de stocare disponibile la lansare. Dispozitivul ar putea avea la bord un chipset Exynos și cel puțin 6 GB RAM. Aceasta sunt toate informațiile cunoscute în acest moment despre această tabletă.

Galaxy M12 este și el în lucru

În mod separat, Samsung lucrează și la un nou smartphone din seria M, numit Galaxy M12. Telefonul va fi succesorul smartphone-ului Samsung Galaxy M11 de anul trecut. Galaxy M12 a intrat în producția de masă tot la fabrica Samsung din Noida, India. Conform informațiilor are o baterie de 7.000mAh baterie, afișaj Infinity-V cu rezoluție HD și diagonala de 6,7 inch (17,02 centimetri). Procesorul Samsung Exynos 850 va fi la bord însoțit de 3GB de memorie RAM. Sistemul de operare Android 10 și interfața Samsung OneUI 3.0 vor fi la bord.