Seria Galaxy Tab S10 poate primi și procesoare Exynos

110
Samsung-Galaxy-Tab-S10
Sursă foto: SammyFans

În seria Galaxy S23 Samsung a folosit doar procesore Snapdragon, cauza a fost performanțelor mai slabe ale procesoarelor sale Exynos. Cu seria Galaxy S24 – Galaxy S24 și Galaxy S24+, au fost folosite și procesoare Exynos 2400 pe unele piețe. Acum avem informații că Samsung va folosi precesoare Exynos și în seria Galaxy Tab S10.

Recent au fost informații că gigantul tehnologic sud-coreean intenționează să folosească un cip Exynos 2400 și pentru Galaxy Z Flip 6. Între timp, potrivit SammyFans, noi informații sugerează că devotamentul Samsung față de propriile procesoare ar putea fi observat și în seria Galaxy Tab S10. Viitoarele tablete emblematice Galaxy Tab S10, Galaxy Tab S10+ și Galaxy Tab S10 Ultra vor fi lansate în vară la Galaxy Unpacked de la Paris.

Zvonurile din jurul seriei Galaxy Tab S10 arată imaginea unui dispozitiv puternic și versatil. Strategia cu două cipuri, un afișaj uimitor, magia S Pen și o experiență software robustă, toate indică o tabletă care poate excela atât în ​​productivitate, cât și în divertisment.

Tabletele și pliabilele Samsung au fost lansate doar cu procesoare Qualcomm Snapdragon. Acum Samsung „ia în considerare în mod activ” o abordare cu două procesoare pentru seria Galaxy Tab S10. Mergând pe istoricul seriei Galaxy S, Galaxy Tab S10 și Galaxy Tab S10+ ar putea fi lansate cu Exynos 2400. În același timp Galaxy Tab S10 Ultra va fi singurul cu Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy. Dacă Samsung merge pe această strategie, toate versiunile Galaxy Tab S10 ar putea fi lansate cu un cip Snapdragon în regiuni precum SUA, China și Japonia.

Astfel seria Galaxy S24, Galaxy Z Flip 6 și seria Galaxy Tab S10 din 2024 par să aibă cipuri Exynos și Snapdragon. Momentan nu sunt informații dacă Galaxy Z Folde 6 va merge pe acest sistem dual-cip în funcție de piață. Cel mai probabil Samsung a luat această decizie (dacă va fi implementată) din considerente de preț. În același timp, utilizarea consecventă a cipurilor Exynos în dispozitivele sale arată încrederea Samsung în tehnologia proprie.

Bancnota de 10.000$, cu portretul secretarului de Trezorerie al președintelui Lincoln, Salmon P. Chase, a fost cea mai mare monedă din SUA care a circulat vreodată public. Din 1969, cea mai mare bancnotă emisă în SUA este de 100$.

Potrivit mai multor informații Samsung a cheltuit aproximativ 8,87 miliarde de dolari pe procesoarele mobile anul trecut. Nu este tocmai ideal pentru o companie care produce propriile procesoare mobile. Astfel folosirea de procesoare proprii ar putea reduce aceste costuri.

Această dualizare a Exynos și Snapdragon va permite companiei Samsung și mai mult control asupra integrării hardware și software. În acest fel pot rezulta performanțe optimizate și o experiență de utilizator îmbunătățită. În plus, dimensiunea mare a tabletelor va permite camerelor de vapori să fie răcite mai eficient de procesoarele Exynos 2400.