Galaxy Z Flip 6: posibil unele modele să vină cu procesor Exynos

82
Galaxy-Z-Flip-6
Sursă foto: PhoneArena

Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6 sunt în centrul atenției și vor mai fi până la lansare. Știrile abundă despre ele, unele sunt chiar fanteziste, dar sunt și foarte multe cu șanse mari să devină realitate. Potrivit unei noi informații unele modele de Flip 6 ar putea include un procesor Samsung Exynos, în loc de unul Snapdragon. Cu alte cuvinte, Samsung ar putea folosi Exynos 2400 în unele variante, în locul lui Snapdragon 8 Gen 3.

Aceste informații provin de la Revegnus, un tipster cu istoric relativ bun. Totuși, potrivit AndroidHeadlines, Revegnus nu pare să fie 100% convins că acest lucru se va întâmpla. El a spus că nu ar fi „surprins dacă un procesor Exynos este inclus în Flip 6 de anul acesta”. Deci nu este stabilit nimic în acest sens. Samsung este posibil să rămână la procesoarele Snapdragon în viitoarele modelele sale Fold și Flip. Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Flip 5 sunt ambele alimentate de cipul Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy.

Toate informațiile de până acum dau pe Fold 6 și Flip 6 cu procesor Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy. Dacă acest zvon se va adeveri, este posibil ca Flip 6 vândut în Europa, de exemplu, să aibă la bord procesorul Exynos 2400. Este aceeași politică aplicată de Samsung la modelele emblematice din ultimii ani, mai puțin seria Galaxy S22.

Tipster-ul a menționat Galaxy Z Flip 6 în mod specific, dar Fold 6 nu a fost menționat. Deci, Galaxy Z Fold 6, sperăm, va evita aceeași soartă, dacă informația se va adeveri. Exynos 2400 este un procesor mult mai bun decât predecesorul său, dar nu este chiar la nivelul lui Snapdragon 8 Gen 3.

Jocurile Olimpice de vară din 2024 de la Paris sunt la ediția cu numărul treizeci și trei. Olimpiada va avea loc între 26 iulie și 11 august în Franța, Parisul fiind orașul gazdă. Alături de Paris, alte 16 orașe franceze vor găzdui întreceri sportive.

Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 sunt de așteptat să fie lansate în iulie. 10 iulie a fost indicată ca dată de lansare, cele două telefoane sunt așteptate să fie lansate la Paris. Samsung vrea probabil să profite de Jocurile Olimpice de la Paris pentru ca cele două pliabile să aibă o vizibilitate și mai mare. În acest context ne așteptăm și la ediții speciale ale acestor două modele. Cel mai probabil vom primi un Galaxy Z Fold 6 Olimpic Edition, dar și un Flip 6 Olimpic Edition.

Pe lângă viitoarele telefoane pliabile Samsung va mai lansa și inelul Galaxy Ring și seria Galaxy Watch 7. În același timp este posibil să mai avem și unele surprize, tot în contextul Olimpiadei și a afluenței de public și sportivi. Cu toate acestea, Samsung nu a confirmat oficial această dată.