Tabletele Galaxy Tab S4 și Tab A 10.5 disponibile la vânzare

897

Despre tableta Samsung Galaxy Tab S4 am aflat aproape toate caracteristicile. Tab S4 are, printre altele, suport S Pen care permite utilizatorilor să trimită în conversațiile lor note de mână animate și să traducă cuvinte și expresii. Tab A 10.5 a fost prezentată luna trecută cu opțiuni de divertisment și caracteristici audio și vizuale îmbunătățite. Conform site-ului malaezian TheStar, Samsung a lansat acum la vânzare ambele tablete prin intermediul Samsung Malaezia.

Samsung Galaxy Tab S4 și Tab A 10.5 – fiecare cu propriile caracteristici și specialități, se adresează unor categorii diferite de utilizatori. Tabletele sunt livrate cu aplicația SmartThings, care facilitează monitorizarea și controlul dispozitivelor smart home de pe tabletă. Au caracteristica Daily Board, care permite utilizatorilor vizualizarea fotografiile preferate și informațiile zilnice, de exemplu vremea și calendarul.

Galaxy Tab S4 cu Suport Samsung DeX și sunet Dolby Atmos
  • Samsung Galaxy Tab S4 este prima tabletă Samsung care oferă suport integrat pentru Samsung Dex. Astfel vă permite să o conectați la un monitor utilizând un adaptor HDMI și puteți utiliza tableta ca un desktop. De asemenea, suportă majoritatea tastaturilor și mouse-urilor Bluetooth. Cu un ecran de 10,5 inch, Tab S4 este potrivită pentru muncă, joc și vizionare de videoclipuri. Are patru difuzoare reglate de AKG cu o tehnologie de sunet Dolby Atmos pentru un nivel excelent de audiție. Are o baterie de 7.300 mAh ce suportă până la 15 ore de redare video. Tableta S4 rulează cu un procesor Qualcomm Snapdragon 835, are memorie RAM de 4 GB și spațiu de stocare de 64 GB. Spațiul de memorie poate fi extins cu o cartelă microSD. Dispune de o cameră spate de 13 MP și una frontală de 8 MP.
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5 (2018) – este alimentată de un procesor Octa-core Qualcomm Snapdragon 450 și are un afișaj de 10,5 inch. Este dotată cu o memorie RAM de 3 GB și stocare de 32 GB care poate fi extinsă prin intermediul unei cartele microSD. Galaxy Tab A 10.5 are o cameră spate de 8 megapixeli, o cameră frontală de 5 megapixeli și o baterie de 7.300 mAh. Patru boxe sunt amplasate în fiecare colț al tabletei, cu suportul Dolby Atmos. Dolby Atmos transformă experiența de divertisment mobil în ceva unic.

Dolby Atmos este numele unei tehnologii de sunet surround anunțată de Dolby Laboratories în aprilie 2012. Practic cu Dolby Atmos se creează o experiență audio tridimensională, care te înconjoară din toate părțile. A fost lansată în iunie și utilizată pentru prima dată în filmul animat realizat de Disney Pictures și Pixar Animation Studios, Brave.

Multe facilități pe ambele tablete Samsung

Ambele comprimate oferă modul Kids. O interfață Samsung prietenoasă pentru copii, concepută pentru a face învățarea și distracția să fie sigure și distractive. Acest mod include, de asemenea, un browser pentru copii, aplicații Galaxy pentru copii și opt aplicații gratuite pentru copii și, permite părinților să gestioneze conținutul și timpul de utilizare.

Familiile pot utiliza, de asemenea, modul Multi User cu Galaxy Tab A 10.5 pentru a crea conturi diferite pe același dispozitiv, cum ar fi un cont pentru un copil și conturi separate pentru părinți – pentru o funcționalitate mai mare pe o singură tabletă.

Tableta Samsung Galaxy Tab S4 a fost lansată la un preț de 3.099 MYR (ringgit malaezian), aproximativ 650 de euro. Samsung Galaxy Tab A 10.5 este cotată la un preț de 1.699 MYR, aproximativ 355 de euro. Ambele tablete vin în Black și Gray și au conectivitate LTE. Aproape sigur prețurile vor fi în jurul acestor valori și pe celelalte piețe unde vor fi lansate la vânzare.