Galaxy Tab S5e a fost actualizată, a primit suport Bixby Voice

844
Sursa Foto: via PhoneArena.com

Tableta Samsung Galaxy Tab S5e a fost bine primită de utilizatori imediat după lansare. Acum o actualizare lansată de gigantul tech pentru Tab S5e adaugă suport Bixby Voice. Samsung a declarat, în ziua în care a fost prezentată Tab S5e, că tableta va oferi suport Bixby Voice, la fel ca Tab S4. Din păcate, cei care au cumpărat-o au aflat că tableta nu are caracteristica promisă.

Această problemă a fost rezolvată în această săptămână, deoarece Samsung a lansat acum o nouă actualizare care adaugă suport Bixby Voice la Galaxy Tab S5e. Întrucât tableta nu conține un buton fizic Bixby, veți putea activa noua funcție utilizând butonul de pornire.

Tableta Galaxy Tab S5e actualizată cu Bixby Voice

Conform site-ului american PhoneArena, există acum o nouă opțiune „Tasta de pornire pentru Bixby – Power key for Bixby„. Aceasta se află în umbra de notificare și permite să activați Bixby Voice de la butonul de pornire cu o apăsare lungă. Aceeași opțiune, pe Galaxy Tab S5e, este disponibilă și în meniul „Facilități avansate – Advanced features” din aplicația Setări.

Pe lângă suportul Bixby Voice, cea mai recentă actualizare adaugă „Call and Message Continuity”. Aceasta este o caracteristică care permite proprietarilor de smartphone-uri Galaxy să efectueze apeluri și să citească mesaje pe Tab S5e atunci când sunt conectați la același cont Samsung ca telefoanele lor.

Bixby este un asistent virtual inteligent dezvoltat de Samsung Electronics. Bixby a fost anunțat pe 20 martie 2017 și introdus alături de Samsung Galaxy S8 și S8+ pe 29 martie 2017. Bixby are trei părți, cunoscute sub numele de „Bixby Voice”, „Bixby Vision” și „Bixby Home”.

În acest caz, dacă aveți un Tab S5e activat cu LTE, veți putea efectua apeluri pe orice alt dispozitiv care acceptă „Call and Message Continuity”. Zilele trecute și Samsung Galaxy S9 și S9+ au primit această caracteristică odată cu ultima actualizare din iulie. Conform informațiilor și alte smartphone-uri Samsung ar trebui să primească această caracteristică cu actualizările viitoare.