Tableta Galaxy Tab S5e la vânzare din 12 aprilie 2019

1011

Înainte de lansarea oficială a seriei Galaxy S10, pe 15 februarie, Samsung a lansat în mod neașteptat tableta Galaxy Tab S5e. Acum avem informații de la Samsung că aceasta va fi lansată la vânzare pe data de 12 aprilie împreună cu Galaxy Tab A 10.1 (2019). Gigantul tech a dezvăluit prețul de vânzare al tabletei în Europa și variantele de memorie în care va fi la vânzare.

Cu un design elegant ultra-subțire, foarte ușoară și caracteristici premium este o tabletă excelentă. „Este pentru utilizatorii care doresc informații care să îi mențin conectați. Tab S5e are un ecran mare și frumos pentru o experiență bogată, de divertisment premium„. A declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics când a fost prezentată tableta. Principalul avantaj al acestei tabletei îl reprezintă designul, conform PhonAndroid. Are într-adevăr rame mult mai înguste decât Galaxy Tab S4.

Galaxy Tab S5e cu procesor Snapdragon 670 și baterie de 7.040 mAh

Rezervată pentru mijlocul gamei de tablete, în ceea ce privește caracteristicile, Galaxy Tab S5e are un procesor Qualcomm Snapdragon 670. Procesorul este cuplat cu 4/6 GB de RAM și o baterie de 7.040 mAh furnizează curentul electric necesar funcționării. Acest lucru înseamnă până la 14,5 ore de vizionare fără să îți faci griji în legătură cu descărcarea bateriei. Terminalul este de asemenea echipat cu scaner de amprentă în butonul de pornire și recunoaștere facială.

Samsung Galaxy Tab S5e are un sunet Dolby Atmos reglat de către AKG, pentru un sunet 3D imersiv și un sunet profesionist echilibrat. Are patru boxe care includ tehnologia stereo de rotire automată pentru un sunet puternic și spațial. Sunetul se adaptează la modul în care țineți tableta portret sau peisaj.

Dolby Atmos este numele unei tehnologii de sunet surround anunțată de Dolby Laboratories în aprilie 2012. Practic cu Dolby Atmos se creează o experiență audio tridimensională, care te înconjoară din toate părțile. A fost lansată în iunie și utilizată pentru prima dată în filmul animat Brave, realizat de Disney Pictures și Pixar Animation Studios.

Un ecran de 10, 5 inch și sistemul de operare Android 9 Pie cu One UI sunt pe Tab S5e. Tableta Samsung va fi disponibilă în Black carbon și Steel gray – variante de negru și gri. Samsung Galaxy Tab S5e va fi lansat pe 12 aprilie 2019 de la un preț de pornire de 419 de euro. Tot atunci va fi lansată și Galaxy Tab A 10.1 (2019). Aveți mai jos diferitele variante în care va fi comercializată Galaxy Tab S5e.

  • Galaxy Tab S5e 4 GB RAM / 64 GB stocare, WiFi: 419 de euro
  • Galaxy Tab S5e 4 GB RAM /64 GB stocare 4G: 479 de euro
  • Galaxy Tab S5e 6 GB RAM /128 GB stocare, WiFi: 499 de euro
  • Galaxy Tab S5e 6 GB RAM /128 GB Stocare 4G: 559 de euro