Samsung Galaxy Tab S6 5G în imagini oficiale, lansare iminentă

1011
Sursa Foto: engadget.com

Se pare că Samsung este pe punctul de a lansa un nou dispozitiv ce va avea conectivitate 5G. Este vorba despre o versiune a tablei premium Samsung Galaxy Tab S6, tabletă ce va fi capabilă de conectare la rețeaua 5G. Prin intermediul MySmartPrice vă prezentăm primele imagini cu oficiale cu Samsung Galaxy Tab S6 5G.

Dar acest lucru nu este totul, recent a apărut o pagină oficială de asistență pentru această versiune 5G. Deși pagina în sine este goală în acest moment, referința la numărul de model SM-T866 indică faptul că lansarea tabletei Samsung Galaxy Tab S6 5G nu este prea departe. Așa cum a fost cazul cu telefoanele 5G, ne așteptăm ca tableta Samsung 5G să fie lansată pentru prima dată în Coreea de Sud.

Ce știm până acum despre Samsung Galaxy Tab S6 5G

Privind la imaginile oficiale și în același timp promoționale ale tabletei, este evident că Galaxy Tab S6 5G arată identic cu versiunea LTE standard existentă a dispozitivului. Materialul promoțional în care apare varianta 5G este destinat pieței sud-coreene. În ceea ce privește specificațiile hardware ale tabletei Samsung Galaxy Tab S6 5G, suntem siguri că vor fi foarte asemănătoare cu tableta originală.

Ne putem aștepta ca acesta să aibă același procesor Qualcomm Snapdragon 855 la bord. De asemenea, nu va lipsi excelentul ecran Super AMOLED de 10,5 inch cu o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli (WQXGA). Tableta vine cu 128 GB stocare și primește 6 GB RAM. Datorită unui slot pentru carduri de memorie, puteți extinde stocarea folosind un card microSD.

Wi-Fi (Wireless Fidelity) este un termen mai artistic inventat în scopuri de marketing, care a fost creat în analogie cu Hi-Fi (High Fidelity). Denumirea Wi-Fi este utilizată comercial din august 1999 și a fost inventată de firma de consultanță Interbrand. Numele Wi-Fi se scrie întotdeauna despărțit de o liniuță.

În mai multe piețe din lume Tab S6 este vândută în versiuni Wi-Fi și LTE. În noua versiune 5G, ne așteptăm ca Samsung să folosească noul modem X50 5G al lui Qualcomm. Versiunea 5G va avea, de asemenea, aceeași configurare foto spate cu o cameră principală de 13MP și una de 5MP. Camera frontală este aceeași de 8 megapixeli.

Ne este greu să credem că Samsung Galaxy Tab S6 5G va ajunge vreodată în România. Încă mai avem de parcurs un drum lung până la apariția rețelei 5G. Cum am scris mai sus, ne așteptăm ca tableta 5G să apară prima dată în Coreea de Sud, urmată de o lansare pe alte piețe precum SUA și Europa în următoarele luni.