Galaxy Tab S6 Lite (2022) primește actualizarea din mai 2024

100
samsung-galaxy-tab-s6-lite-featured
Sursă foto: Onesitego

Samsung lansează o nouă actualizare de software pentru varianta celulară a tabletei Galaxy Tab S6 Lite (2022) în Europa. Tableta, cu numărul de model SM-P619, primește patch-ul de securitate din mai 2024. Actualizarea care rezolvă mai multe probleme de securitate și îmbunătățește suportul tabletei pentru benzile LTE TDD.

Cea mai recentă actualizare vine cu versiunea de firmware a tabletei la P619XXU6CXE2, potrivit SamMobile. Pe lângă faptul că actualizarea aduce patch-ul de securitate din mai 2024, jurnalul de modificări spune, printre altele: „suportul regional pentru bandă LTE TDD a fost actualizat.” Compania a lansat actualizări pentru diferite dispozitive din regiune cu același jurnal de modificări în ultimele câteva săptămâni.

Actualizarea aduce suport regional pentru banda 4G TDD pentru Tab S6 Lite (2022) în Europa. Acest lucru asigură că această tabletă rămâne funcțională cu rețelele 4G actuale. Actualizarea abordează un total de 55 de vulnerabilități de securitate și introduce optimizări pentru suportul benzilor LTE TDD, asigurând o experiență de internet mai fluidă și mai sigură. Îmbunătățirile sunt în concordanță cu eforturile Samsung în regiune, care a lansat recent actualizări cu îmbunătățiri similare pentru alte dispozitive.

Actualizările de software și de securitate în timp util sunt esențiale pentru orice dispozitiv, deoarece acestea conțin adesea patch-uri pentru vulnerabilități de securitate care ar putea fi exploatate de entitățile rău intenționate.

Pe lângă îmbunătățirile de securitate, actualizările pot aduce noi funcții, îmbunătățiri de performanță și remedieri de erori pentru a se asigura că dispozitivele funcționează corect și rămân compatibile cu cele mai recente aplicații. Pentru Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022), primirea patch-ului de securitate din mai 2024 semnalează angajamentul Samsung de a-și susține dispozitivele cu actualizări regulate.

Galaxy Tab S6 Lite (2022) are un ecran cu diagonala de 10,4 inch (26,42 cm), caracteristici și specificații mai apropiate de un model mid-range. Procesorul Snapdragon 720G (8 nm) este la bord și o baterie de 7.040 mAh furnizează curentul electric necesar funcționării.

Dacă aveți o tabletă Tab S6 Lite (2022) puteți verifica manual dacă actualizarea a sosit pe tabletă. Mergeți la Setări (glisați în jos din partea de sus a ecranului și atingeți Setări), apoi derulați în jos și mergeți la Actualizare software. Dacă este disponibilă actualizarea apăsați pe Descărcare și instalare pentru a o aduce pe dispozitiv.

Samsung ar putea lansa actualizarea în etape. Deci, unii utilizatori ar putea primi actualizarea înaintea altora. De asemenea, compania ar trebui să înceapă să lanseze One UI 6.1 pe tabletă în următoarele câteva săptămâni/luni.