Galaxy Tab S6 Lite (2022) primește actualizarea din septembrie 2022

211
Galaxy Tab S6 Lite actualizarea de securitate septembrie 2022
Sursa foto: via realmicentral.com

Pe lângă actualizarea de securitate din septembrie pentru telefoanele emblematice și mid-range Samsung nu uită nici de tablete. Este vorba despre Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) care primește actualizarea din septembrie, dar și One UI 4.1.1 (Android 12L). Actualizarea la noua interfață a fost lansată și pentru Galaxy Tab S6, dar aceasta primește doar actualizarea din august 2022.

Actualizarea pentru Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) are versiunea de firmware P615XXU4EVI1. Noua actualizare a fost lansată în mai multe țări din Europa și va fi disponibilă în scurt timp și pe alte piețe. Actualizarea din septembrie a tabletei Galaxy Tab S6 Lite îmbunătățește securitatea și stabilitatea dispozitivului. Acestea ajută la restrângerea problemelor comune care afectează performanța dispozitivului. De asemenea, vă oferă o funcționalitate perfectă, protejându-vă dispozitivul de erori și viruși nedoriți.

Galaxy Tab S6 Lite (2022) primește patch-ul din septembrie și One UI 4.1.1

Cu One UI 4.1.1, atât Galaxy Tab S6, cât și Galaxy Tab S6 Lite profită de noua bară de activități și de gesturi pentru Multi-View și Fereastra Pop-Up. De asemenea, panoul Edge pentru ambele tablete poate afișa acum numele aplicațiilor. Actualizarea tabletei Samsung Galaxy Tab S6 are versiunea de firmware T86xXXU4DVH2, potrivit site-ului Realmicentral.

Cel mai recent firmware One UI 4.1.1 aduce, de asemenea, diferite efecte de fundal pentru apeluri pentru fiecare contact, Google Meet, Fișierele mele îmbunătățite cu funcții de căutare mai bune și mai multe opțiuni de personalizare a imaginii de fundal pentru ecranul de blocare. Există, de asemenea, o tastatură Samsung îmbunătățită, care permite utilizatorilor să rearanjeze emoji-urile, autocolantele și butoanele atingând lung.

RealMiCentral este o platformă fondată în 2020 pentru cele mai importante companii de telefoane din lume, inclusiv Apple, Samsung, Xiaomi, Realme, OnePlus, etc. Oferă știri și informații despre cele mai recente actualizări de software.

Înainte de a face upgrade la cea mai recentă versiune, asigurați-vă că tableta este conectată la o conexiune de internet adecvată astfel încât să nu vă confruntați cu erori. De preferat și bateria să fie încărcată minimum 50%.

Dacă sunteți proprietar de Galaxy Tab S6 Lite (2022) puteți verifica manual dacă actualizarea a sosit pe tabletă. Mergeți la Setări (glisați în jos din partea de sus a ecranului și atingeți pictograma Setări), apoi derulați în jos și intrați în secțiunea Actualizare software. De aici atingeți opțiunea Verificați actualizările de sistem. Dacă este disponibilă actualizarea apăsați pe Descărcare și instalare pentru a o aduce pe dispozitiv.