Galaxy Tab S6 Lite lansată oficial și discret de Samsung Indonezia

736
Sursa Foto: via SamMobile

Am scris în ultimul timp de mai multe ori despre tableta Samsung Galaxy S6 Lite. Aceasta nu a fost lansată oficial de Samsung, dar a apărut pe mai multe site-uri din întreaga lume la vânzare. A fost și multe pagini Samsung de asistență, dar nu și tableta. Acum povestea sa terminat, Galaxy Tab S6 Lite a apărut pe un portal oficial Samsung pentru prima dată.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite a apărut pe site-ul oficial Samsung Indonezia și vedem o nouă opțiune de culoare numită Chiffon Pink. Toate celelalte specificații erau deja cunoscute din listările de până acum de la diferiți retaileri, conform SamMobile. Așa că nu există prea multe noutăți care să le aflăm despre această tabletă de pe pagina Samsung Indonesia.

Bateria de pe Galaxy Tab S6 Lite durează 12 ore cu o singură încărcare

Apariția pe această pagină aduce totuși mai multă lumină asupra duratei de viață a bateriei aflate pe Galaxy Tab S6 Lite. Samsung susține că bateria de 7.040mAh aflată pe S6 Lite durează până la 12 ore timp de navigare pe internet. De asemenea, are o durată de până la 13 ore de redare video și până la 149 de ore de redare audio cu o singură încărcare.

Specificațiile și o nouă opțiune de culoare au fost confirmate de apariția pe site-ul Samsung Indonezia. Zvonurile și informațiile anterioare au fost încă o dată confirmate despre tableta Samsung. Galaxy Tab S6 Lite va fi disponibilă în două opțiuni de stocare, cu 4GB de RAM și 64 GB / 128 GB stocare. Spațiul de stocare este extensibil cu până la 1 TB cu un microSD. Pe site-ul Samsung Indonezia au fost listate atât variantele Wi-Fi, cât și LTE.

Indonezia – este o țară insulară amplasată în Asia de Sud-Est. Este formată de 17.508 insule și treizeci și trei de provincii cele mai importante sunt Borneo, Sumatra Celebes și Jawa. Indonezia are peste 267 de milioane de locuitori, este a patra cea mai populată țară a lumii.

Galaxy Tab S6 Lite are un ecran TFT de 10,4 inch cu rezoluția 2000 x 1200. La bord are un procesor nespecificat, cel mai probabil Exynos 9611. Acest procesor se găsește pe Galaxy A51 și pe telefonul recent lansat Galaxy M21, printre altele. La spate tableta Samsung are o cameră de 8MP, frontal fiind una de 5MP. Tableta este echipată cu o mufă pentru căști de 3,5 mm și se livrează cu un stilou S Pen. Galaxy Tab S6 Lite rulează Android 10 cu One UI 2.0 direct din cutie.

Prețuri de la 380 la 440 euro pe Tab S6 Lite în funcție de variantă

Chiar dacă Samsung Indonezia a listat oficial tableta și am văzut-o din toate unghiurile, încă nu este disponibilă pentru achiziție. Acest lucru ar trebui să se schimbe în orice moment. Samsung Galaxy Tab S6 Lite varianta Wi-Fi ar trebui să coste 380 euro în Europa, în timp ce modelul LTE va fi probabil disponibil pentru 440 €.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite a fost confirmată oficial în trei opțiuni de culoare, respectiv Oxford Gray, Agora Blue și Chiffon Pink. Până acum se știa doar de primele două culori. Această tabletă Samsung va fi disponibilă și în România în perioada următoare.