Vine tableta Samsung Galaxy Tab S6 Lite cu un stilou S Pen în cutie?

1035
Sursa Foto: Joe Maring / Android Central

Samsung a lansat anul acesta o tabletă cu mai puțini steroizi decât Galaxy Tab S6 dar derivată din aceasta, pe numele Galaxy Tab S6 Lite. Gigantul tech s-a inspirat din modelele Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite. Acestea au fost bine primite de cumpărători și acum Samsung testează piața cu un Tab S6 Lite.

Iar răspunsul din titlul articolului este foarte simplu: Da, un Samsung S Pen este inclus în Galaxy Tab S6 Lite, la fel cum are și fratele său premium Samsung Galaxy Tab S6. Au fost mai multe persoane care și-au pus această întrebare referitor la dotarea tabletei Tab S6 Lite cu un S pen din cutie. Am primit și noi la redacție astfel de întrebări.

Puteți alege în ce culoare să scrieți sau să desenați cu S Pen-ul pe Tab S6 Lite

Puteți utiliza S Pen-ul cu tableta Galaxy Tab S6 Lite pentru a face diferite lucruri pe ecranul de 10,4 inch al dispozitivului. Oferă o aderență naturală care se simte ca un stilou standard, cu latență scăzută și sensibilitate la presiune. Este excelent pentru a face lucruri precum editarea documentelor bazate pe text și desenarea diferitelor imaginilor pentru cei ce doresc acest lucru.

S Pen-ul, care se potrivește perfect cu tabletele Samsung Galaxy, conform AndroidCentral. Puteți scrie diferite notițe pe ecran, scrie direct pe PDF-uri, evidenția un anumit text, scrie diferite etichete de căutare și multe altele (depinde de tipul de document și PDF). Puteți schimba culoarea scrisului sau desenului (notelor), după preferință pentru a le identifica mai ușor prin meniuri.

Android Central este un site web care oferă știri, recenzii, sfaturi, forumuri și multe altele legate de dispozitive Android. Android Central a fost fondat în 2008 și are sediul în Florida, SUA. Are peste 35.500.000 de vizitatori lunar. Un site de mare încredere.

Puteți să utilizați Samsung Notes pentru a suprapune un bloc de note virtual cu o prelegere video. Astfel să puteți merge împreună cu lecția sau întâlnirea și în același timp să adăugați digital anumite note, toate pe același ecran. În același timp, aplicația PENUP funcționează perfect cu S Pen, pentru a putea schița, colora și partaja desene de la alți utilizatori ai aplicației. Când nu utilizați S Pen-ul, acesta se fixează magnetic pe tabletă sau îl puteți depozita într-o copertă pentru tabletă.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite cu un ecran TFT din considerente de preț

Galaxy Tab S6 Lite este, în esență, o versiune redusă a tabletei Samsung Galaxy Tab S6. Sunt o serie de concesii – lipsesc anumite funcții, iar altele nu sunt chiar premium, dar ajută la economisirea unor bani. Dacă doriți un dispozitiv care să vă ajute să luați notițe cu diferite ocazii este posibil să nu vă pese.

De exemplu, S6 Lite are un ecran TFT cu rezoluție mai mică față de un Super AMOLED la Tab S6. Are mai puțină memorie RAM, cameră cu rezoluție mai mică, ecran ușor mai mic și nu are senzor de amprentă. Lipsește și USB-ul Type-C și nu are funcție de încărcare rapidă. Are un procesor Snapdragon 670 față de unul Snapdragon 855 pe Tab S6. Vedeți pe iLoveSamsung o comparație între Tab S6 Lite și Apple iPad 10.2.

Cu toate acestea, are aceeași baterie de 7.040mAh ca Tab S6 și vine încărcată cu Android 10. Are un design ușor mai subțire, un jack de 3,5mm și 4GB RAM (versus 6 GB pe Tab S6). Pentru unii, acest lucru ar putea fi tot ce au nevoie. În plus, această tabletă Samsung vă poate ajuta să rămâneți cu ceva bani în buzunar.