Samsung Galaxy Tab S6, primele imagini cu noua tabletă premium

1379
Sursa Foto: AndroidHeadlines.com

Dacă ați urmărit știrile noastre despre tabletele Samsung, atunci știți că despre Galaxy Tab S6 am publicat informații despre caracteristici dar și unele fotografii. Acum trecem la un nivel superior cu aceste informație, grație site-ului AndroidHeadlines. Acest site a oferit în exclusivitate mai multe imagini cu Samsung Galaxy Tab S6 și unele noi informații suplimentare despre caracteristici.

S-a sugerat că Samsung va sări peste un Galaxy Tab S5 dat fiind că a lansat anul acesta pe Samsung Galaxy Tab S5e. Această informație s-au dovedit a fi corectă și noua tabletă Samsung se va numi Galaxy Tab S6. Se pare că aceasta a fost o decizie recent adoptată de Samsung, deoarece unele dintre imaginile de până acum au prezentat tableta ca „Samsung Galaxy Tab” fără a indica numărul. La fel ca Galaxy Tab S5e și Samsung Galaxy Tab S6 va avea un accesoriu de tastatură care poate fi achiziționat separat.

Schimbarea mare de proiectare pentru Galaxy Tab S6

Era deja clar că designul noului comprimat va fi unul unul din aspectele cele mai interesante. Unele imagini anterioare au scos în evidență un canal pe spate, care părea a fi proiectat să găzduiască stiloul S Pen. Noile fotografii difuzate de AndroidHeadlines confirmă că acest lucru este corect. De asemenea, s-a spus că tableta va permite ca S Pen-ul să fie încărcat fără fir. Informațiile publicate de site-ul american nu confirmă acest lucru, deși Samsung a lansat recent dispozitive premium care fac acest lucru.

Stiloul S Pen se pare ca a suferit o reproiectare, deoarece a pierdut inelul metalic avut de S Pen aflat pe Galaxy Tab S4. Acum pare să aibă un altfel de capac. Acest lucru, împreună cu orice alte modificări de proiectare, vor fi probabil rezultatul caracteristicilor suplimentare despre care se spune că sunt oferite. De exemplu, în plus față de încărcarea fără fir, noul S Pen este de așteptat să fie activat prin Bluetooth.

Android Headlines este un site fondat în 2010 și este una dintre cele mai importante surse de știri Android. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produse Android precum telefoane, tablete și alte dispozitive Android. Are o audiență de peste două milioane de cititori lunar și are sediul în Los Angeles, California, SUA.

Din imagini se poate vedea că Galaxy Tab S6 vine cu dual-camera la spate. Este posibil ca una dintre camere să fie cu un senzor ToF, pentru că sunt puțin diferite. Prin urmare, există cel puțin o diferență între cele două camere, deși una dintre camere poate fi Ultra-Wide. Conform informațiilor de până acum camera principală are 13 MP și a doua cameră 5 MP. Modulul celor două camere va fi poziționat lateral, la fel cum este pe Galaxy Tab S5e.

Samsung Galaxy Tab S6 nu are mufă de 3,5 mm

Imaginile ne oferă o vedere clară asupra tuturor laturilor tabletei Galaxy Tab S6 și astfel se pot confirma și alte aspecte. Un lucru e sigur, pe această tabletă nu va exista un jack pentru căști. Acesta este un alt aspect de design în care Galaxy Tab S6 este diferit de Galaxy Tab S4 și merge pe urmele lui Samsung Galaxy Tab S5e. Restul designului pare să semene cu designul lui Galaxy Tab S4. De exemplu, dispozitivul este destul de curat, cu butoane și marcaje minime, deși construcția este din metal, precum Galaxy Tab S5e și nu din metal și sticlă ca Galaxy Tab S4.

De asemenea, există patru difuzoare, două în partea de sus și două pe partea inferioară. Cele două sunt separate de portul USB de tip C. Sistemul audio fiind și de data aceasta „Tuned by AKG„. Tableta descrisă în aceste imagini pare să fie o versiune LTE, astfel încât se presupune că Galaxy Tab S6 va fi lansată atât în ​​versiuni LTE, cât și în Wi-Fi.

Samsung a scos senzorul de amprentă digitală de pe Galaxy Tab S4. Cu toate acestea, au fost informații că noul model va veni cu un senzor de amprentă digitală. Tot ce putem spune despre acest lucru este că imaginile postate de AndroidHeadlines nu indică faptul că un senzor de amprentă digitală este inclus, în butonul fizic sau altfel. Acesta nu înseamnă că Tab S6 nu va avea un astfel de senzor, doar că nu există nici o indicație directă.

Specificații high-end pentru a se potrivi cu un design premium

Specificațiile le știm sau presupunem că le știm, doar din informațiile anterioare. Acestea spun că Galaxy Tab S6 va fi dotat cu un display de 10,5 inch împreună cu memorie RAM de 6 GB și stocare de 128 GB. Tableta Samsung va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 855 și, cu siguranță Android 9 Pie și One UI.

Dar, când va fi lansat Galaxy Tab S6 și cât va costa? În ceea ce privește prima întrebare, a existat o anumită confuzie cu privire la faptul că dispozitivul va fi anunțat alături de Samsung Galaxy Note 10. Samsung a optat pentru lansarea tabletei Galaxy Tab S4 cu câteva zile înainte de Samsung Galaxy Note 9. Credem totuși că Galaxy Tab S6 va fi lansat împreună cu Seria Galaxy Note pe 7 august. Acest lucru se poate schimba, dar momentan aceasta este informația pe care o avem. În ceea ce privește prețul, deocamdată mister total! Având în vedere că acesta pare a fi cea mai performantă tabletă Samsung ne putem aștepta să fie scumpă.