Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

310
Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch de securitate din septembrie
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G a început să primească actualizarea de securitate din septembrie 2021 în mai multe țări din Europa. Cu toate acestea, Galaxy Tab S7 și variantele numai Wi-Fi și LTE ale modelului Galaxy Tab S7+ nu au fost la fel de norocoase. Cel puțin momentan.

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G (număr de model SM-T976B) primește noua actualizare de securitate din septembrie și în România. Actualizarea a mai fost lansată în Austria, Republica Cehă, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Luxemburg și Țările nordice, conform SamMobile. Mai primesc actualizarea și utilizatorii din Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Europa de Sud-Est, Spania, Elveția, Țările baltice, Olanda și UK.

Galaxy Tab S7+ 5G primește actualizarea de securitate

Noua actualizare poartă versiunea de firmware T976BXXU2BUI1 și include patch-ul de securitate din septembrie 2021. Această actualizare remediază peste 50 de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate pe Samsung Galaxy Tab S7+ 5G. Îmbunătățirea stabilității dispozitivului și remedierile generale ale erorilor ar putea face parte, de asemenea, din actualizare. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru seria Galaxy Tab S7!

Dacă sunteți utilizator de Galaxy Tab S7+ în oricare dintre regiunile menționate mai sus, este posibil să fi primit deja o notificare cu privire la noua actualizare. Dacă nu ați primit, puteți verifica manual actualizarea navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.

Software-ul este totalitatea informațiilor care trebuie adăugate la hardware, astfel încât un dispozitiv să poată fi utilizat pentru o gamă definită de sarcini. Software este termenul generic pentru diferite programe, hardware-ul este partea fizică a unui dispozitiv.

Seria Galaxy Tab S7, din care face parte și tableta Galaxy Tab S7+ 5G a fost lansată anul trecut de Samsung. Au fost lansate două tablete: Samsung Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Tabletele au rulat pe sistemul de operare Android 10 și interfața Samsung One UI 2.5 din cutie. La începutul acestui an, au primit actualizarea Android 11 și interfața One UI 3.1.