Seria Galaxy Tab S7 primește actualizarea Android 13 și One UI 5.0

214
Seria Galaxy Tab S7 primeste actualizarea Android 13
Sursa foto: galaxyclub.nl

În urmă cu mai bine de o săptămână, upgrade-ul major Android 13 a debutat pe seria Galaxy Tab S8. Cu toate acestea, până acum noul software este disponibil doar pe modelele 5G. Dacă ai un model Wi-Fi, răbdarea este totuși o virtute. Din fericire, Samsung adoptă o abordare diferită cu seria Galaxy Tab S7 și nu se face distincție între versiunile Wi-Fi și 5G.

Conform planului, actualizarea Android 13 și interfața One UI 5.0 a fost lansată și pentru seria Galaxy Tab S7. Actualizarea se poate descărca acum atât pe modelele Wi-Fi, cât și pe cele 5G. Actualizarea are o greutate de aproximativ 1,9 GB pe modelele Galaxy Tab S7 și vine cu versiunea de firmware …XXU2DVK3. La fel ca alte dispozitive Samsung Galaxy care au Android 13, seria Tab S7 va primi, desigur, și interfața One UI 5. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Galaxy Tab S7!

Actualizarea Android 13 lansată pentru seria Galaxy Tab S7

După instalare seria Samsung Galaxy Tab S7 va avea nevoie de ceva timp pentru a se optimiza din nou. În timpul acestui proces, bateria dvs. se poate descărca mai repede decât v-ați obișnuit. Poate dura câteva ore – sau chiar câteva zile – pentru ca, de exemplu, consumul de energie să revină la niveluri normale. Pot fi și alte mici disconforturi, dar nu vă faceți probleme, lucrurile vor reveni la normal în scurt timp.

În ceea ce privește actualizarea One UI 5.0 și Android 13 pentru Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+, sunt multe de așteptat. Interfața de utilizare va fi reproiectată; primiți opțiuni mai bune de personalizare a ecranului de blocare; îmbunătățiri ale performanței în Samsung DeX; mai multe setări pentru bara de activități; adăugarea de moduri și rutine (sau adăugarea de moduri la rutine, pentru a fi mai precis); și câteva modificări la aspectul aplicației Setări pentru o navigare mai ușoară. Sigur că am amintit doar câteva dintre noile bunătăți.

Numele lunii decembrie (Decembris în latină) vine de la cuvântul decem (zece), pentru că luna decembrie era a zecea lună în calendarul roman. În cele mai multe țări luna decembrie este cea mai apreciată a anului. Este Luna Cadourilor, Crăciunul și Revelionul.

Upgrade-ul major a fost lansat de Samsung în mai multe țări din Europa, potrivit GalaxyClub. Dacă ai un model Wi-Fi și 5G din Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ în România trebuie să ai puțină răbdare, actualizare poate sosi în zilele următoare, poate chiar la începutul lunii decembrie.

Ca de obicei, puteți aștepta notificarea automată că actualizarea este gata pentru seria Galaxy Tab S7. Puteți verifica și manual dacă cumva actualizarea a sosit mai repede. Mergeți la Setări -> Actualizare software și dacă este acolo, apăsați Descărcați și instalați.