Galaxy Tab S7+ primește o baterie cu o capacitate de peste 10.000 mAh

770
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Am scris zilele trecute despre certificarea Wi-Fi a tabletei Samsung Galaxy Tab S7+ 5G. Acum avem noi informații despre viitoarea tabletă premium de la Samsung. Noua tabletă premium va veni în două variante, cu două dimensiuni diferite de ecran. Versiunea mare a noului Galaxy Tab S7 de la Samsung – probabil numită Galaxy Tab S7+ (sau Plus) – va primi o baterie cu o capacitate de peste 10.000mAh.

În privința certificării recente de la Wi-Fi Alliance, aceasta la fel ca certificările FCC, Bluetooth și TENNA, sunt un semn important că respectivul dispozitiv este aproape de lansare.

Deja încă din luna martie am aflat că Samsung lucrează la următoarea generație de tablete high-end. Ulterior, am aflat că viitoarea tabletă va fi disponibilă în două dimensiuni: un Tab S7 de 11 inch și un Tab S7+ de 12,4 inch. Acesta din urmă apare și în Europa într-o versiune cu o conectivitate 5G. Și, acum aflăm cu ce fel de baterie vine pe modelul cu diagonala de 12,4 inch (31.49600 centimetri) Tab S7+. Va avea o baterie de 10.090mAh. Autoritatea chineză de omologare 3C și diverși furnizori de piese de schimb au dezvăluit acest lucru. Noile tablete își vor face apariția în același timp cu seria Galaxy Note 20.

Samsung Galaxy Tab S7+ cu o baterie ca modelele Apple iPad Pro

Prietenii noștri de la GalaxyClub au aflat că această tabletă are o baterie cu seria de produs EB-BT975ABY. De exemplu, autoritatea chineză de certificare CQCC din China menționează exact acea baterie, inclusiv o capacitate de 9800mAh. În mod normal, se precizează  capacitatea nominală a unei baterii.

Aceeași baterie cu numărul de model EB-BT975ABY apare și la mai mulți furnizori de piese de schimb. La unii dintre aceștia bateria este chiar vizibilă într-o fotografie, așa am aflat că are o capacitate tipică de exact 10.090mAh. Acest lucru înseamnă că bateria aflată pe Samsung Galaxy Tab S7+ este aproximativ aceeași cu bateria aflată pe modelele Apple iPad Pro. De asemenea, este mult mai mult decât are acumulatorul aflat pe Samsung Galaxy Tab S6.

CQCC China Quality Certification Center este cea mai mare autoritate de certificare din China și are sediul în Beijing. CQCC este responsabilă pentru respectarea standardelor produselor și calitatea mărfurilor vândute pe piața chineză.

Am aflat deja că toate modelele tabletei Galaxy Tab S7 vin standard cu un stilou S Pen. În plus, este clar că modelele vor fi echipate cu ecrane Super AMOLED. Samsung Galaxy Tab S6 are 6 / 8 GB de RAM și 128 / 256GB de stocare. Probabil Tab S7 va avea memoria RAM de 8GB și stocarea de 256GB ca standard și variante mai mari de stocare, posibil și de memorie RAM.

Samsung trebuie să lanseze seria de tablete Galaxy Tab S7 la începutul lunii august. Atunci, de obicei, gigantul tech dezvăluie noi tablete de ultimă generație. În această vară lansarea va merge mână în mână cu Galaxy Note 20 și Galaxy Fold 2, în ceea ce privește calendarul. Aceasta înseamnă că noile tablete vor fi în magazine la sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie.