Galaxy Tab S7 testat pe Geekbench cu Snapdragon 865 și 6 GB RAM

591
Sursa Foto: Geekbench

Zvonurile se intensifică despre tableta Galaxy Tab S7. Au fost informații că modelele Tab S7 și Tab S7+ vor fi lansate la evenimentul de prezentare al seriei Galaxy Note 20. Apoi alte zvonuri au dat o lansare în luna iulie alături de Galaxy Watch 3 și Galaxy Buds Live. Nimic nu este sigur nici acum. Sigur este că Samsung Galaxy Tab S7+ a fost certificat de Bluetooth SIG, 3C din China și a apărut pe site-ul de referință Geekbench.

Recent și Samsung Galaxy Tab S7 a fost observat pe site-ul chinezesc 3C. Acum, Galaxy Tab S7 și-a croit drumul către Geekbench, iar listarea tabletei pe platforma de referință dezvăluie câteva dintre specificațiile sale cheie. Așteptăm certificarea și din partea Wi-Fi Alliance și de la FCC-ul american.

Samsung Galaxy Tab S7 listat pe platforma de referință Geekbench

Listarea pe Geekbench este pentru numărul de model SM-T870, care, din știrile recente, este Galaxy Tab S7. Listarea Galaxy Tab S7 pe Geekbench dezvăluie că are un procesor Qualcomm cu 8 nuclee, cu frecvență de 1,8 GHz și placă de bază „Kona”. Placa de bază Kona este de obicei asociată cu Snapdragon 865, ceea ce sugerează că Galaxy Tab S7 va avea acest procesor. Galaxy Tab S6 are procesorul Qualcomm Snapdragon 855.

Listarea Geekbench dezvăluie chiar că tableta va veni cu 6 GB de RAM și sistemul de operare Android 10. Galaxy Tab S7 a obținut 4.509 de puncte la testul cu un singur nucleu și 12.945 de puncte în testul multi-core. Sunt rezultate impresionante, dar să nu uităm că este o tabletă premium.

Geekbench este o marcă comercială a Primate Labs Inc., cu sediul în Toronto, Ontario, Canada. Geekbench 5 este ultima generație de procesor etalon și permite compararea performanțelor dispozitivelor, sistemelor de operare și arhitecturi de procesor.

Sunt câteva caracteristici aflate pe Samsung Galaxy Tab S7 pe care le cunoaștem deja. Se spune că Galaxy Tab S7 are un ecran cu o diagonală de 11 inch (27,94 centimetri). Acest ecran este de așteptat să fie o unitate Super AMOLED și să aibă o rată de actualizare de 120Hz. Certificarea de la 3C – China Compulsory Certificate a tabletei relevă că va avea o baterie de 7.760mAh. Conform MySmartPrice tableta Galaxy Tab S7 va avea și o variantă care va suporta conectivitatea 5G. Nu va lipsi de pe tabletă eternul și fascinantul stilou Samsung S Pen.