Acasă Stiri Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea unei tablete Android, Samsung este cu adevărat singurul producător care produce tablete excelente. Anul trecut compania a lansat două tablete premium Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Când au fost lansate, aveau cele mai bune specificații, dar trebuie să recunoaștem că sunt și scumpe.

Pentru oricine a fost interesat de Galaxy Tab S7, dar nu vrea să plătească prea mult, există o veste bună. Galaxy Tab S7 Lite va fi lansat de Samsung și vizează segmentul bugetar. Ca urmare, nu va trebui să spargeți vreo bancă pentru a cumpăra o tabletă Samsung solidă.

Galaxy Tab S7 Lite cu specificații de la seria emblematică Tab S7

Samsung urmează același model pentru seria Galaxy Tab S7 folosit pentru seria Galaxy S10 și Galaxy Note 10. Acolo modelele Lite sunt excelente cu foarte multe specificații la nivelul telefoanelor emblematice. Mulțumită site-ului de referință Geekbench știm acum ce hardware va fi în noua tabletă.

Tableta Galaxy Tab S7 Lite cu numărul de model SM-T736B a fost depistată pe Geekbench de AndroidHeadlines cu specificațiile sale. În primul rând, dispozitivul va avea un procesor grafic GPU Adreno 609 de 2,21 GHz. În al doilea rând, procesorul Qualcomm Snapdragon 750G va alimenta totul. Astfel tableta a realizat un scor de 650 puncte în 1.694 puncte în multi-core pe Geebench. În plus, dispozitivul rulează Android 11 din cutie. Numărul de model care a fost descoperit este, de asemenea, o variantă 5G. Ca urmare, tableta va oferi viteze super-rapide de rețea mobilă.

Geekbench este o marcă a Primate Labs Inc., cu sediul în Toronto, Ontario, Canada. Geekbench 5 este ultima generație de procesor etalon și permite compararea performanțelor dispozitivelor, sistemelor de operare și arhitecturi de procesor.

Samsung poate schimba lucrurile înainte ca tableta să fie lansată oficial. De exemplu, nu este sigur care va fi denumirea dispozitivului. Zvonurile sugerează că tableta va veni atât în ​​variantă „Plus”, cât și în varianta „XL”. Nu știm momentan ce diferențe vor fi între cele două modele.

Tab S7 Lite cu specificații premium la un preț mai mic

Samsung lansează în mod constant tablete Android pe piață pentru a concura cu iPad-ul Apple. Tabletele Samsung sunt în general foarte bine primite și obțin recenzii bune. Tabletele Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ lansate anul trecut au fost lansate cu specificații de super-clasă. Ambele tablete au rate de reîmprospătare de 120Hz cu rezoluții ridicate, Snapdragon 865+ este la bord și multe altele. Tabletele oferă Samsung Dex, care permite utilizatorilor să lucreze într-un mediu asemănător laptopului.

Apariția tabletei Samsung Galaxy Tab S7 Lite pe piață ar trebui să atragă mulți clienți. Noul Tab S7 Lite va permite utilizatorilor să pună mâna pe o tabletă solidă la un preț mai mic. Întrebarea este acum ce alte specificații va include noua tabletă? Sigur vom afla în zilele următoare, așa că urmăriți I❤️Samsung!

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...