Samsung Galaxy Tab S7+ Lite poate veni doar într-o singură dimensiune

493
Samsung Galaxy Tab S7 Lite poate veni doar intro singura dimensiune
Sursa Foto: phonearena.com

Despre Samsung Galaxy Tab S7+ Lite încep să apară tot mai multe informații și aflăm că va avea o singură dimensiune de ecran. Acest lucru contrazice informațiile anterioare, în care se spunea că Samsung va lansa două variante de mărime ale tabletei. Anul trecut Tab S6 Lite a venit într-o singură dimensiune, dar tableta originală nu a fost nici ea însoțită de un model „Plus”.

Și, deși sunt așteptate două variante diferite, acestea se vor baza pe opțiuni de conectivitate, nu pe dimensiunile ecranului. Asta înseamnă că am putea vedea o versiune exclusiv LTE (SM-T735N) și o variantă 5G (SM-T736N) a Tab S7+ Lite. Samsung Galaxy Tab S7, pe de altă parte, a fost lansat alături de Tab S7+. Cele două sunt aproape identice, cu excepția dimensiunii afișajului și a capacității bateriei.

Samsung Galaxy Tab S7+ Lite cu Android 11 și One UI 3.1

Numerele modelelor Samsung Galaxy Tab S7+ Lite 4G și 5G au fost dezvăluite de Firmware Development. În ceea ce privește specificațiile și data de lansare atât a versiunilor Galaxy Tab S7+ Lite 4G, cât și a versiunilor 5G, aceste detalii rămân necunoscute de acum. Deocamdată, vă recomandăm o anumită reținere în privința acestor informații. Încă nu este clar dacă această tabletă va fi lansată ca Galaxy Tab S7 Lite sau Galaxy Tab S7+ Lite.

Conform PhoneArena, ne așteptăm ca tableta să aibă un ecran LCD LTPS cu diagonala de 12,4 inch (31,50 cm). Va fi aparent echipată cu cip-setul Snapdragon 750G, care va fi împerecheat cu cel puțin 4GB de memorie RAM. Dispozitivul va fi preinstalat sistemul de operare Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1. Va fi livrat probabil cu stylusul S Pen. Dacă Tab A7 Lite de mai jos vine într-o mare paletă de culori, inclusiv verde, nu știm culorile pentru S7 Lite.

Cuvântul „verde” derivă din latinescul vir(i)idis „verde, viguros, viu, tânăr”. În sondajele făcute în țările americane, europene și islamice, verdele este culoarea asociată cel mai frecvent cu natura, viața, sănătatea, tinerețea, primăvara și speranța.

Avem și câteva specificații legate de Galaxy Tab A7 Lite. Se așteaptă să fie lansată cu un ecran de 8,4 inch (21,34 cm). Aceasta este o reducere destul de mare de la afișajul de 10,4 inch (26,42 cm) găsit pe modelul original. În loc de Snapdragon 662 de pe Samsung Galaxy Tab A7, Galaxy Tab A7 Lite ar putea avea procesorul MediaTek Helio P22T împreună cu 3GB de memorie RAM. Pe spate va avea o singură cameră fără LED, iar bateria este de 5.100mAh. Știm că Galaxy Tab A7 Lite va fi lansată în luna iunie. Zvonurile indică, de asemenea, opțiunile de culoare negru, argintiu, alb, roz și verde.