Galaxy Tab A7, o tabletă Samsung de nivel mediu excelentă

913
Sursa Foto: via SamMobile.com

Galaxy Tab A7 este cea mai recentă contribuție a Samsung la gama sa de tablete medie bazată pe Android 10. Comparativ cu predecesorul său, oferă un nou afișaj, un procesor mai rapid și un total de patru difuzoare la un preț de aproximativ 225 de euro. Samsung Galaxy Tab A7 ar putea deveni una dintre cele mai populare tablete ale acestui an.

Dacă comparați Samsung Galaxy Tab A7 cu predecesorul său, Galaxy Tab A 10.1 (2019), primul lucru pe care îl observați este afișajul puțin mai mare. Aceasta este acum de 10,4 în loc de 10,1 inch. Oferă unghiuri de vizualizare bune și culori decente, chiar dacă se observă o ușoară distribuție albastră. Rezoluția este de 2000 x 1200 pixeli. Din păcate, stylus-ul Samsung S Pen nu este acceptat.

Galaxy Tab A7 cu patru difuzoare pentru un sunet excelent

Netflix și alte servicii de streaming protejate prin DRM pot fi utilizate pe Galaxy Tab A7 în format Full HD. Samsung Galaxy Tab A7 are un ecran de 10,4 inch și un raport ecran-corp de 80%. Ecranul TFT are o rezoluție de 1200 x 2000 pixeli și un raport de aspect de 5:3. Aici este aproximativ egală cu mult mai scumpa Galaxy Tab S6 Lite. Tableta este, de asemenea, potrivită pentru vizionarea de filme datorită numărului total de patru difuzoare.

Galaxy Tab A7 funcționează cu un procesor Qualcomm Snapdragon 662 cuplat cu 3GB RAM. Conform WinFuture, Tab S7 nu a obținut rezultate spectaculoase pe site-ul de referință Geekbench. În ciuda acestui fapt noua tabletă medie Samsung este suficient de rapidă pentru sarcini de zi cu zi. Face față foarte bine în munca la birou și navigarea pe Internet, iar majoritatea jocurilor rulează fără probleme cu o grafică bună. Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică, de exemplu, la jocul Fortnite.

DRM – Digital Rights Management sau gestiunea drepturilor digitale este o serie de tehnologii de control al accesului la hardware-ul propriu. Sunt folosite de producătorii de aparate electronice, editorii și deținătorii de copyright, pentru a limita utilizarea mediilor și dispozitivelor digitale.

Celelalte caracteristici sunt, de asemenea, decente: Samsung oferă tableta cu 32GB sau 64GB memorie și există modele compatibile LTE. Camera principală are o rezoluție de 8 megapixeli iar camera frontală, pentru seflie și chat-uri video, are 5MP. Accesoriile pot fi conectate prin USB tip C. Tableta se încarcă și prin această conexiune. Nu este disponibil un scaner de amprente digitale pentru securitate, aveți la dispoziție parolă și model pentru acest lucru.

Baterie onorabilă de 7.040 mAh pe această tabletă

Samsung Galaxy Tab A7 mai dispune de Wi-Fi direct, Bluetooth 5.0, ANT+ și senzorii accelerometru, giroscop, busolă, senzor Hall și de lumină ambientală. În materie de orientare globală are GPS, GLONASS, BDS și GALILEO. Are dimensiunile 157,4 x 247,6 x 7 mm și o greutate de 477 grame. Totul este pus în mișcare de o baterie cu o capacitate de 7040 mAh cu încărcare rapidă de 15W.

Pentru sistemul de operare, Samsung se bazează pe Android 10 cu o interfața sa One UI 2.5. Din păcate, Samsung Dex nu este acceptat. Tableta este disponibilă în culorile Chiffon Pink, Angora Blue, Oxford Gray.