Acasă Stiri Samsung Galaxy Tab S7 & Galaxy Watch 3 vor fi lansate pe...

Samsung Galaxy Tab S7 & Galaxy Watch 3 vor fi lansate pe 22 iulie

Samsung încă nu a confirmat oficial data lansării pentru Galaxy Tab S7 și Galaxy Watch 3. Numai că, în ultimul timp ne-am obișnuit să aflăm data unor astfel de evenimente din altă parte. Ieri un tipster care postează pe Twitter sub numele @Boby25846908, a făcut acest lucru. Samsung Galaxy Tab S7 și Samsung Galaxy Watch 3 vor fi lansate pe 22 iulie.

Boby susține că atât tabletele Galaxy S7 și Galaxy S7+, cât și smartwatch-ul Galaxy Watch 3 se vor lansa pe 22 iulie. Rețineți că aceasta este doar o dată de prezentare, nu o dată de lansare la vânzare pentru aceste dispozitive.

Informații despre tabletele premium Galaxy Tab S7 și S7+ sunt din abundență în ultimul timp. La fel se poate spune și despre ceasul inteligent Galaxy Watch 3. Atât designul acestor dispozitive, cât și mai multe dintre specificații au apărut online destul de recent. Ceea ce este interesant aici este faptul că aceste dispozitive vor ajunge doar la o zi după OnePlus Nord. Conform AndroidHeadlines, dispozitivele Samsung se vor lansa în aceeași zi cu telefonul ASUS ROG Phone 3 și Lenovo Legion.

Difuzoare stereo și dual camera la spate pe Tab S7

Din câte se pare gigantul high-tech sud-coreean va avea un sfârșit de iulie și început de august extrem de aglomerat. Pe lângă cele două tablete și smartwatch-ul Samsung vor mai apărea Galaxy Buds Live, seria Note 20, Galaxy Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G. Da sunt multe dar nu este exclus ca să mai primim și altceva de la Samsung. De exemplu, un nou tracker de fitness nu a fost lansat cam de mult de companie.

Pe Samsung Galaxy Tab S7+ l-am văzut de mai multe ori în fotografii bazate pe CAD. Sigur și Galaxy Tab S7 va arăta similar. Diferența o vor face specificațiile interne. Samsung Galaxy Watch 3, pe de altă parte, a apărut și el în ​​imagini CAD, dar și in fotografii reale.

CAD – Computer-aided Design sau proiectare asistată de calculator. Proiectarea CAD este folosită pe scară largă în numeroase aplicații, incluzând industria auto, construcțiile navale, industria aerospațială, designul industrial și arhitectural.

Galaxy Tab S7+ va avea margini extrem de subțiri, fără găuri în afișaj sau notch. Totuși marginile vor fi suficient de groase pentru a putea manipula tableta. Dispozitivul va veni cu difuzoare stereo și ceea ce par a fi două camere pe spate. Aceste camere vor fi amplasate în colțul din stânga sus al părții din spate a tabletei. Un blitz LED este chiar sub ele.

Noua tabletă emblematică a Samsung va fi destul de mare, deoarece va include un ecran de 12,4 inch. Acesta va fi un panou Super AMOLED și sperăm că va avea și o rată de actualizare de 120 Hz aici. Conform certificării dispozitivul include o baterie de 9.800 mAh. În același timp, modelul Tab S7 va avea o baterie de 7.760 mAh. Stilul S Pen va face parte din pachet pe ambele tablete.

Galaxy Watch 3 un ceas rafinat și elegant

Samsung Galaxy Watch 3 va fi practic un model mai elegant și rafinat al originalului Galaxy Watch. Acesta va readuce rama rotativă fizică, nu una digitală pusă în ultimul timp de Samsung pe ceasurile sale. Două butoane fizice vor fi amplasate în partea dreaptă a ceasului. Ceasul va arăta foarte frumos, pe baza imaginilor apărute până acum și va ajunge într-o serie de culori diferite, inclusiv „Bronz”.

Samsung Galaxy Watch 3 va fi lansat în două dimensiuni și va fi livrat cu Tizen OS Samsung preinstalat, desigur. Ca de obicei curelele pot fi înlocuite în funcție de preferințele utilizatorului. Și să nu uităm, va avea inclus un senzor de ritm cardiac.

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...