Până unde poate merge Samsung cu inconfundabilul său stilou S Pen?

1339
Sursa Foto: via PhoneArena.com

Celebrul S Pen, funcția de scriere și desen a seriei Galaxy Note, este acum mult mai mult decât un stilou. Este practic un excelent gadget propriu. Cu toate acestea, cele mai recente funcții introduse cu seria Galaxy Note 10 ne fac să credem că Samsung lucrează tot mai mult la utilitatea S Pen-ului. Dar, până unde poate merge Samsung cu S Pen-ul?

Deci, ce i-ar mai rămâne de făcut gigantului tech și cum poate îmbunătăți în continuare S Pen-ul în viitor? Este posibil ca unele idei să fie de domeniul ficțiunii dar să nu uităm că realitatea a luat-o de multe ori înaintea ficțiunii. Samsung ar putea să aplice aceste noutăți pe rând sau pe toate simultan, posibil chiar la viitorul Galaxy Note 11.

Stiloul Samsung S Pen cu microfon încorporat

Acum, S Pen este excelent pentru a lua note și a desena – îl scoți și începi să scrii sau să desenezi pe ecran. Ce poate fi mai ușor decât atât? Păi, ce zici dacă doar îl scoți și să-i spui repede orice trebuie să-ți amintești? Sigur, notele vocale există pe telefoane acum, dar asta ar fi o mai mare comoditate. Și, în timp ce vorbiți S Pen-ului, telefonul vă poate transcrie și cuvintele, astfel încât să aveți atât fișierul audio cât și o versiune text.

Un microfon ar fi util și dacă încercați să înregistrați un videoclip de tip interviu sau dacă sunteți într-o conferință și doriți ca auditorii să vă audă mai clar. Un S Pen cu un microfon ar arăta mai elegant și mai profesionist decât să vorbești cu cineva la telefonul Galaxy Note. Închipuie-ți că ai un Samsung Galaxy Note 9 sau unul din seria Galaxy Note 10 și vorbești la microfonul S Pen-ului în loc de microfonul  telefonului!

Microfonul transformă undele sonore în energie electrică și invers în procesele de înregistrare și reproducere a sunetului. Primul microfon a fost dezvoltat independent de David Edward Hughes în Anglia și Emile Berliner și Thomas Alva Edison în Statele Unite.

Evident, nu ai dori ca microfonul de pe S Pen să fie activ și să înregistreze doar în momentul în care scoți S Pen –ul. Momentan stiloul și butonul acestuia au deja o mulțime de funcții, motiv pentru care poate veni un al doilea buton funcțional.

Un Samsung S Pen cu încă un buton funcțional

Adăugarea unui alt buton pe stylus poate suna ca o modificare mică, dar îi va crește dramatic utilitatea. Nu numai că primiți o apăsare suplimentară unică, lungă și dublă pentru a adăuga funcții, dar două butoane, în combinație cu abilitățile de tracțiune ale mișcării S Pen, îl pot transforma într-un controller de joc make-shift. Dacă o aplicație nu folosește al doilea buton pentru ceva specific, Samsung îl poate atribui la orice altceva doriți. Seria Samsung Galaxy Note este dedicată în special utilizatorilor de putere, până la urmă, nu?

Există și o mulțime de jocuri care necesită două butoane pentru a juca. Samsung are API-urile S Pen disponibile pentru dezvoltatori de ceva vreme și, totuși, se pare că majoritatea nu cred că există suficiente beneficii în integrarea interacțiunilor unice doar pentru utilizatorii Note. Ceea ce ar putea face Samsung pentru ca cele două butoane ale lui stiloului să fie utile oriunde este să le permită utilizatorilor să le asorteze într-un anumit loc de pe ecran, astfel încât apăsarea butonului să se înregistreze ca un robinet acolo. Imaginează-ți un joc în care trebuie să sari și să tragi, îl poți face astfel încât controalele de pe ecran să fie declanșate cu S Pen-ul tău.

Un stilou S Pen care poate scrie cu adevărat

Conform Phone Arena, este o idee la care Samsung probabil are nevoie de noi cercetări și dezvoltare. Acest lucru ar putea suna oarecum nebun! Totuși, scopul principal pentru care a fost conceput stiloul Samsung este pentru a scrie cu el pe Galaxy Note. Dar în timpul zilei un om de afaceri, are nevoie și de a semna un document sau să scrie ceva. Ar fi grozav dacă în S Pen s-ar afla un mic rezervor de cerneală și un vârf cu bilă pentru a scrie cu adevărat! Puteți uimi pe toată lumea cu cât de util este telefonul pe care în dețineți! În plus, posibilitățile de marketing ale unui produs ca acesta sunt nelimitate.

În final poate că S Pen-ul, cu aceste caracteristici, ar trebui să rămână așa cum este. Poate că Samsung ar trebui să se concentreze pe adăugarea implementării software pentru aceasta, mai degrabă decât pe o reproiectare hardware. Nu știm dacă viitorul Galaxy Note 11 sau altele din viitor vor veni cu aceste facilități sau altele mai vizionare. Samsung ne rezervă mereu surprize, compania fiind una dintre cele mai inovatoare în materie de tehnologie.