Galaxy Tab S8 Enterprise Edition a apărut pe site-ul Samsung Irlanda

639
Galaxy Tab S8 Enterprise Edition a aparut pe Samsung Irlanda
Sursa Foto: via gizmochina.com

Samsung a lansat cele mai recente tablete emblematice, seria Galaxy Tab S7, alături de seria Note 20 în august 2020. Au trecut doar șase luni, dar detalii despre viitoarele tablete Galaxy Tab S8 au început deja să apară. La sfârșitul lunii trecute au apărut câteva dintre posibilele specificații ale viitoarelor tablete emblematice Samsung – Galaxy Tab S8 și Galaxy Tab S8+. Acum, aproape două săptămâni mai târziu, un Galaxy Tab S8 Enterprise Edition a fost reperat pe site-ul Samsung Irlanda.

Conform paginii de asistență Samsung Ireland, aceasta va fi disponibilă în două variante celulare – 4G și 5G. De asemenea, va avea suport pentru carduri Micro-SD de până la 1TB. Din păcate, acestea sunt toate informațiile disponibile despre Galaxy Tab S8 Enterprise Edition în acest moment.

Seria Galaxy Tab S8 cu specificații apropiate de seria Galaxy Tab S7

Potrivit informațiilor anterioare, se spune că modelele Enterprise Edition ale seriei Tab S8 aduc îmbunătățiri minore față de predecesorii lor. Galaxy Tab S8 este prevăzut să aibă un ecran LCD de 11 inch cu o rata de 120Hz, conform GizmoChina. În același timp Galaxy Tab S8+ avea un afișaj Super AMOLED de 12,4 inch cu o rată de reîmprospătare de 120Hz și un senzor de amprentă pe ecran. Sunt aceleași diagonale de ecran aflate și pe Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+.

Mai mult, modelul mai ieftin poate veni cu un senzor de amprentă montat lateral și o baterie de 8.000mAh. Pe de altă parte, modelul scump ar avea o baterie de 10.090mAh. Pe ambele tablete Galaxy Tab S8 Enterprise Edition se va afla procesorul Snapdragon 888. Nu este exclus nici apariția lui Exynos 2100, având în vedere că acum performanțele sunt în mare parte egale. Ambele tablete ar putea ajunge cu 8/12GB de memorie RAM, 128/256/512GB stocare și încărcare rapidă de 25W.

Memoria RAM este denumirea generică pentru orice tip de memorie de calculator care poate fi accesată aleator, oferind acces direct la orice locație sau adresă a ei, în orice ordine, chiar și la întâmplare. Memoria RAM este volatilă, necesitând energie pentru stocarea datelor.

Din ce știm până acum, nu este cu siguranță un upgrade radical în comparație cu avem pe Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Sigur că este un pic cam devreme pentru a garanta aceste specificații, dar așteptăm noi informații în perioada următoare. Seria Samsung Galaxy Tab S8 s-ar putea lansa mai devreme decât anul trecut, deoarece vânzările tabletelor au înregistrat o creștere din cauza pandemiei și este posibil să nu existe un Galaxy Note în 2021.