Galaxy Tab S8 FE și Galaxy S23 FE vor debuta mai târziu în acest an

362
Galaxy Tab S8 FE si Galaxy S23 FE
Sursa foto: via notebookcheck.net

Mai multe zvonuri din ultimul timp au fost despre telefonul Samsung Galaxy S23 FE. Conform informațiilor, de pare că acest model Fan Edition va fi o certitudine anul acesta. Acum o nouă informație a dezvăluit când exact va debuta telefonul premium, acesta aparent fiind pregătit să fie lansat alături de tableta Galaxy Tab S8 FE.

Așa cum stau lucrurile în acest moment, se pare că Samsung va lansa pe Galaxy S23 FE în acest an. Compania a debutat pe Galaxy S21 FE în ianuarie 2022, chiar înaintea lansării seriei Galaxy S22. Modelul Galaxy S22 FE se pare că a fost omis în favoarea lui Galaxy S23 Fan Edition, care va fi lansat mai târziu în acest an. Potrivit Notebookcheck, RGcloudS a dezvăluit acum mai multe informații despre când se va lansa telefonul premium „ieftin”.

Galaxy Tab S8 FE și Galaxy S23 FE vor fi lansate în acest an

Potrivit RGcloudS, Samsung pregătește smartphone-ul Galaxy S23 FE pentru o lansare în luna august. Se presupune că telefonul Fan Editon din acest an va debuta la cel de-al doilea eveniment Galaxy Unpacked organizat de Samsung.

Tot cu ocazia Galaxy Unpacked din august vor debuta și telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Mai multe informații anterioare din Coreea de Sud au dat lansarea în august sau septembrie pentru Galaxy S23 FE. Această ultimă informație pare să fie în concordanță cu aceste afirmații.

Stuart Hughes iPad 2 Gold History Edition este cea mai scumpă tabletă din lume, costă 8.080.000 USD. Are un ecran de 9,7 inch și procesorul Apple A5. Spatele este din aur de 24 de carate și are încrustate 53 de diamante de 12,5 carate.

Pe lângă Galaxy S23 FE, RGcloudS scrie și despre tableta Samsung Galaxy Tab S8 FE. Conform acestuia, tableta Fan Edition va debuta și ea la același eveniment. Tableta Galaxy Tab S7 FE a fost lansată în mai 2021 și Galaxy Tab S8 FE va fi urmașa acesteia. Seria Galaxy Tab S9 este de așteptat să fie lansată la Galaxy Unpacked alături de dispozitivele pliabile menționate mai sus.

Cu toate acestea trebuie să punem la îndoială veridicitatea acestei părți din informație, deoarece Samsung nu credem că dorește ca seria Galaxy Tab S9 și Galaxy Tab S8 FE să fie lansate la același eveniment. Cauza este ușor de dedus: Galaxy Tab S8 FE și modelul mic Galaxy Tab S9 ar putea avea specificații foarte apropiate și nici prețurile nu vor diferi semnificativ. În orice caz, se spune că Samsung Galaxy Tab S8 FE are numărul de model „SM-X506B” și ar putea avea un procesor MediaTek și un ecran LCD.