Acasă Stiri Planurile Samsung pentru seria Galaxy Tab S8, Tab A și Galaxy Watch...

Planurile Samsung pentru seria Galaxy Tab S8, Tab A și Galaxy Watch 5 în 2022

O nouă informație detaliază planurile Samsung pentru tabletele din seria Galaxy Tab S8, A8, Galaxy Watch 5 și Buds Live 2. Față de 2020, Samsung plănuiește să extindă producția de tablete, ceasuri inteligente și căști wireless cu 3%, 6%, respectiv 35%, în 2022. Estimările se bazează aparent pe planurile de producție pe care Samsung le-a împărtășit cu aproape 30 dintre furnizorii săi de componente.

Samsung își propune să producă 33,6 milioane de unități de tablete Galaxy în 2022. În acest an, se estimează că livrările de diferite tablete vor crește cu 3% ajungâmd până la 32 de milioane de bucăți. În 2020 Samsung a livrat pieței 31 de milioane de tablete.

Samsung era de așteptat să dezvăluie seria Galaxy Tab S8 alături de seria Galaxy S22 la începutul anului 2022. Se pare că aceste planuri au fost date peste cap de un focar de coronavirus într-o fabrică Samsung din Coreea unde sunt dezvoltate și testate dispozitive Galaxy. Deși se pare că Galaxy S22 va fi lansat la timp, Samsung ar putea întârzia lansarea seriei Galaxy Tab S8.

Planurile Samsung pentru 2022 cu seria Galaxy Tab S8 și Watch 5

Samsung a detaliat și numărul de bucăți pe care estimează să le producă pentru fiecare serie în parte, conform PhoneArena. Din cele 33,6 milioane de unități, 60% vor fi tablete din seria Galaxy Tab A de gamă medie. Galaxy Tab A7 Lite și A8 vor fi produse în 11 milioane de unități, iar 1,2 milioane de unități din A7 vor fi produse.

Galaxy Tab A8 are un ecran LCD de 10,5 inch cu o rezoluție de 1920×1200. La bord va fi un procesor Unisoc T618 asociat cu până la 4GB de RAM și 128GB de stocare. Tableta va oferi o cameră frontală de 5MP și una spate de 8MP. Printre specificații vor fi o baterie de 7.040 mAh; patru difuzoare cu Dolby Atmos; o mufă pentru căști de 3,5 mm și un cititor de amprentă montat lateral.

Scanerul de amprente ultrasonic constă dintr-un transmițător cu ultrasunete și un receptor. Un impuls ultrasonic este transmis degetului plasat pe scaner. Impulsul citește crestele, porii și alte detalii ale amprentei și rezultatul este returnat la senzor.

Se pare că gigantul sud-coreean își propune să producă 400.000 de unități din Galaxy Tab S8 Ultra. Modelul de top din seria Galaxy Tab S8 va avea un ecran de 14,6 inch și două camere frontale, două la spate și o baterie de 11.500 mAh. Seria Galaxy Tab S8 va avea procesorul Snapdragon 898, iar modelul Ultra va oferi până la 12GB RAM și 512GB spațiu de stocare. 900.000 de bucăți vor fi produse din Galaxy Tab S8+ și 1,2 milioane de bucăți din Galaxy Tab S8.

Producția este programată să înceapă în primul trimestru al anului 2022. Se presupune că producția unui al patrulea model, Samsung Galaxy Tab S8 Lite, va începe în Q3 2022. Vor fi produse 1,6 milioane de unități din această variantă.

Detalii despre producția de Galaxy Watch și Galaxy Buds din 2022

Samsung vizează o producție de 1,9 milioane de bucăți și pentru seria Samsung Galaxy Watch. De asemenea, vor fi produce și 23 de milioane de unități pentru seria Galaxy Buds. Galaxy Watch 5 și Buds Live 2 vor intra probabil în producție în al treilea trimestru al anului 2022. Producția setului wireless Samsung Buds Pro 2 va începe cândva în al doilea trimestru din 2022.

Compania sud-coreeană urmărește o integrare mai strânsă între dispozitivele sale portabile și smartphone-uri pentru a stimula creșterea vânzărilor. Am primit un gust din această strategie cu Galaxy Watch 4, care nu funcționează cu un iPhone și trebuie să fie asociat cu un telefon Samsung pentru o utilizare maximă.

Stiri

Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare...

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21...

Samsung Galaxy Buds+ și Buds Pro primesc o nouă actualizare

Samsung excelează în lansarea de noi actualizări pentru smartphone-urile, tabletele, ceasurile inteligente și chiar căștile fără fir. Acum, compania sud-coreeană a lansat...

Samsung Galaxy A03 Core cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh lansat

Samsung a lansat ieri în India noul smartphone din seria A, Samsung Galaxy A03 Core. Galaxy A03 Core a fost anunțat de...

Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a...

Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul...

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...