Samsung Galaxy Tab S8 Ultra poate avea un notch cu dual-camera

366
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra poate avea un notch cu dual-camera
Sursa Foto: via androidcommunity.com

În timp ce unii producători de dispozitive mobile sunt ocupați cu tehnologia camerei in-display pentru a elimina necesitatea unui notch, Samsung experimentează un nou design de crestătură. Gigantul tehnologic sud-coreean utilizează camera in-display, dar nu pe scară largă, pe multe dispozitive Galaxy. Pentru tablete, modelul Samsung Galaxy Tab S8 Ultra poate avea o crestătură cu o dimensiune și o formă diferite.

În locul decupajului obișnuit cu perforare sau în formă de pastilă care se găsește pe dispozitivele mobile, Samsung poate implementa o crestătură. Tableta premium Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va veni cu un notch pentru camerele foto. Ne putem aștepta la două camere frontale în acest notch, atât de blamat pe iPhone-urlie Apple. Sistemul de camere selfie va putea înregistra 4K la 60fps conform AndroidCommunity.

Ice Universe susține cu „certitudine de 100%” că Galaxy Tab S8 Ultra va avea o crestătură pentru cameră, deși se pare că nu va fi una mare. Samsung Galaxy Tab S7 și Tab S7+ au o singură cameră de 8 megapixeli, care poate înregistra videoclipuri de 1080p la 30 fps. Știm că Samsung lucrează la o tehnologie de rame ultrasubțiri pentru Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, cunoscută ca Border Reduction Structure. Se presupune că compania va folosi această tehnologie doar pentru anumite părți ale afișajului.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra cu ecran de 14,6 inch

Sursa sus amintită nu a prezentate multe detalii, dar crestătura poate fi utilă pe un dispozitiv cu ecran mare. Putem presupune că scopul este de a pune la dispoziția utilizatorilor un ecran cât mai mare. Sunt informații anterioare care susțin că Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va avea o cameră principală de 8 megapixeli și una cu unghi ultra-wide de 5MP.

Cu un câmp vizual de 123° la camera ultra-wide se poate cuprinde în fotografii panorame la nivelul ochilor umani. Unghiul de vedere al ochilor umani este de aproximativ 120 – 140°, uneori puțin mai puțin, dar rareori mai mult.

Se spune că Ultra are un ecran masiv de 14,6 inch (37,08 cm) și rulează pe procesorul Samsung Exynos 2200 sau Snapdragon 898 în alte regiuni. Poate veni cu variante de 8GB / 12GB memorie RAM și 128GB / 512GB opțiuni de stocare. Tableta emblematică va avea sigur suport pentru stiloul S Pen. Galaxy Tab S8 Ultra va rula pe noul sistem de operare Android 12 și interfața aferentă Samsung One UI 4.0. Modelul Tab S8 Ultra poate veni numai în ediții Wi-Fi și 5G. Conform mai multor informații Galaxy Tab S8 Ultra va fi lansat în cantități limitate.

Seria de tablete Tab S8 a fost amânată față de perioada normală de lansare. Samsung va lansa pe Galaxy S21 FE în ianuarie și seria Galaxy S22 la începutul lunii februarie. Este posibil ca seria Galaxy Tab S8 să fie lansată în timpul sau între aceste evenimente de lansare. Cu toate acestea, Samsung ar putea decide în cele din urmă să lanseze tabletele la MWC Barcelona 2022. De asemenea, ne așteptăm și la o variantă Lite.