Samsung Galaxy Tab S8 Lite va fi lansată la sfârșitul anului 2022

651
Samsung Galaxy Tab S8 FE va fi lansata la sfarsitul anului 2022
Sursa Foto:@OnLeaks

Am scris recent despre apariția unei noi tablete în seria Galaxy Tab S8: Samsung Galaxy Tab S8 Lite (FE). Este o versiune simplificată a modelului Galaxy Tab S8. Tableta este de așteptat să sosească la sfârșitul anului viitor. Încă nu știm dacă se va numi Lite sau FE. Se așteaptă ca Samsung să lanseze seria de tablete Galaxy Tab S8 în primul trimestru din 2022, dar data este necunoscută.

Potrivit 91Mobiles, Samsung Galaxy Tab S8 Lite va fi lansată în trimestrul patru din 2022. Samsung a lansat Galaxy Tab S7 FE la începutul acestui an în luna mai, care este o variantă mai ieftină a seriei Galaxy Tab S7. Povestea este aceeași și cu Galaxy Tab S8 FE, o versiune redusă și mai ieftină a seriei emblematice Galaxy Tab S8.

Samsung Galaxy Tab S8 Lite (FE) posibil cu procesor Exynos 2200

Samsung este de așteptat să lanseze seria Galaxy Tab S8 în Q1 2022. Gama va include Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra. Tabletele ar trebui să fie lansate împreună sau după lansarea seriei Galaxy S22. Până în acest moment au apărut mai multe detalii despre seria Tab S8, dar nimic confirmat de Samsung.

Se așteaptă ca Samsung Galaxy Tab S Lite să aibă fie un procesor Snapdragon sau unul Exynos 2200. Nu se cunosc multe detalii despre această tabletă Lite. Urmând specificațiile tabletei Galaxy Tab S7 FE, ne așteptăm la un afișaj de 12,4 inch (31,50 cm). Așteptăm și o baterie mare cu suport de încărcare rapidă. Galaxy Tab S8 Lite ar trebui să ofere suport S Pen pentru multi-tasking ușor. Cu toate acestea, va avea un procesor mai lent, mai puțină memorie RAM și camere mai slabe în comparație cu Galaxy Tab S8 standard.

RAM sau Memoria cu acces aleator. Este denumirea generică pentru orice tip de memorie de calculator care poate fi accesată aleator. Oferă acces direct la orice locație sau adresă a ei, în orice ordine, chiar și la întâmplare.

La o comparație între Galaxy Tab S7 cu Galaxy Tab S7 FE, acesta din urmă pare o ofertă mai bună. Are un preț mai mic, un ecran mai mare, baterie mai mare și o calitate similară a construcției. Dacă Samsung face același lucru cu Tab S8 FE, atunci cu siguranță va fi mai atractivă față de Galaxy Tab S8. Asta dacă nu vă deranjează un procesor mai lent, RAM/stocare mai mică și camere inferioare.

Pe baza zvonurilor recente, Galaxy Tab S8 ar trebui să aibă un ecran LCD de 120Hz, 8GB RAM, 256GB stocare, o cameră frontală de 8MP, scaner de amprente in-display și baterie mare cu încărcare rapidă de 45W.